Hb İade Hakkinda Bilgi

sendegitunutbeni

80+ Silver
Reaksiyon skoru
813
hb bi saticidan alisveris yaptim fakat magaza yokusa suruyor kutusu acilmis urun diye caym hakkimi kullandirtmitor napmaliyim

Ürün nedir? Ne zaman alındı? Kutusu açılmış dahi olsa 2 hafta şartsız iade şansınız vardır ancak bazı istisnai sağlık ürünleri olabiliyor.

projeksiyon 3. gundeyim daha
Seve seve almaları lazım. Kutu açılmama durumu fiziksel satışı ilgilendiriyor. Daha önce de bu tarz iadeler yaptığınızı ve hiçbir sorunla karşılaşmadığınızı kendilerine belirtin. Yeterince zorladıktan sonra illa yasayı uygulamazlarsa; hepsiburada'ya baskı kurun.

Seve seve almaları lazım. Kutu açılmama durumu fiziksel satışı ilgilendiriyor. Daha önce de bu tarz iadeler yaptığınızı ve hiçbir sorunla karşılaşmadığınızı kendilerine belirtin. Yeterince zorladıktan sonra illa yasayı uygulamazlarsa; hepsiburada'ya baskı kurun.
öyle yapacam fakatk8 firmacdiyo yetkili servis bakmasi lazim pyle iade olur diyorum cayma hakkim var servis raporluk durum yok illa gidecek diyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle yapacam fakatk8 firmacdiyo yetkili servis bakmasi lazim pyle iade olur diyorum cayma hakkim var servis raporluk durum yok illa gidecek diyo
ve hepsiburadada firmaya arka cikiyor

yaw 5 10 k olsa ugrasmam 50 k para verdik rezil oluyoz

Üründe hiçbir kusur yoksa ve kutuya hiç hasar vermediysen beğenmedim diyerek paketleyip iade et.

En kötü senaryo THH ile iade olur.

Üründe hiçbir kusur yoksa ve kutuya hiç hasar vermediysen beğenmedim diyerek paketleyip iade et.

En kötü senaryo THH ile iade olur.
urunde kusur var iç merxek ile dmd cipi arasinda tozlanma var

aldigimda oyleydi cumartesi elime ulasti sali gunu iade verdim
Üründen memnun kaldıysan garantiden sıfır ile değişim talep edebilirsin. İade etmek istiyorsanda servis raporu ile ücret iadesi alabilirsin. Kusurlu üründen iade edince satıcıların yokuş yukarı yapması çok yüksek zaten. En mantıklı senaryo cihazı servise gönderip cihazdan memnunsan sıfırını değilsen, ücret iadesi talep etmen.

Ben 100k verdim cihaza asus'ta beni rezil etti. Alışıyorsunuz :D

Hocam ürünün servislik bir işi varsa da bu satıcıyı ilgilendirir. Siz en başta iade yollarken, hiç tozlanmaya vs. girmeden; "14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum" diyerek yollamanız işinizi kolaylaştırırdı. Bu şekilde olunca satıcı "servis rapor çıkarsın bakalım" demeye getiriyor hep.

Siz üründeki olası bir fiziksel hasarın onların sorumluluğu olduğunu, sizin 14 günlük cayma hakkınızı kullanmak istediğinizi belirtin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,436
Üyeler
201,204
Son üye
indecator

Geri