sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 813
hb bi saticidan alisveris yaptim fakat magaza yokusa suruyor kutusu acilmis urun diye caym hakkimi kullandirtmitor napmaliyim
projeksiyon 3. gundeyim dahaÜrün nedir? Ne zaman alındı? Kutusu açılmış dahi olsa 2 hafta şartsız iade şansınız vardır ancak bazı istisnai sağlık ürünleri olabiliyor.
Seve seve almaları lazım. Kutu açılmama durumu fiziksel satışı ilgilendiriyor. Daha önce de bu tarz iadeler yaptığınızı ve hiçbir sorunla karşılaşmadığınızı kendilerine belirtin. Yeterince zorladıktan sonra illa yasayı uygulamazlarsa; hepsiburada'ya baskı kurun.projeksiyon 3. gundeyim daha
öyle yapacam fakatk8 firmacdiyo yetkili servis bakmasi lazim pyle iade olur diyorum cayma hakkim var servis raporluk durum yok illa gidecek diyoSeve seve almaları lazım. Kutu açılmama durumu fiziksel satışı ilgilendiriyor. Daha önce de bu tarz iadeler yaptığınızı ve hiçbir sorunla karşılaşmadığınızı kendilerine belirtin. Yeterince zorladıktan sonra illa yasayı uygulamazlarsa; hepsiburada'ya baskı kurun.
ve hepsiburadada firmaya arka cikiyoröyle yapacam fakatk8 firmacdiyo yetkili servis bakmasi lazim pyle iade olur diyorum cayma hakkim var servis raporluk durum yok illa gidecek diyo
Üründe hiçbir kusur yoksa ve kutuya hiç hasar vermediysen beğenmedim diyerek paketleyip iade et.öyle yapacam fakatk8 firmacdiyo yetkili servis bakmasi lazim pyle iade olur diyorum cayma hakkim var servis raporluk durum yok illa gidecek diyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve hepsiburadada firmaya arka cikiyor
yaw 5 10 k olsa ugrasmam 50 k para verdik rezil oluyoz
urunde kusur var iç merxek ile dmd cipi arasinda tozlanma varÜründe hiçbir kusur yoksa ve kutuya hiç hasar vermediysen beğenmedim diyerek paketleyip iade et.
En kötü senaryo THH ile iade olur.
Aldığında o şekildemiydi, kaç gün sonra iade için ulaştın ?urunde kusur var iç merxek ile dmd cipi arasinda tozlanma var
aldigimda oyleydi cumartesi elime ulasti sali gunu iade verdimAldığında o şekildemiydi, kaç gün sonra iade için ulaştın ?
Üründen memnun kaldıysan garantiden sıfır ile değişim talep edebilirsin. İade etmek istiyorsanda servis raporu ile ücret iadesi alabilirsin. Kusurlu üründen iade edince satıcıların yokuş yukarı yapması çok yüksek zaten. En mantıklı senaryo cihazı servise gönderip cihazdan memnunsan sıfırını değilsen, ücret iadesi talep etmen.aldigimda oyleydi cumartesi elime ulasti sali gunu iade verdim
Ben 100k verdim cihaza asus'ta beni rezil etti. Alışıyorsunuzöyle yapacam fakatk8 firmacdiyo yetkili servis bakmasi lazim pyle iade olur diyorum cayma hakkim var servis raporluk durum yok illa gidecek diyo
ve hepsiburadada firmaya arka cikiyor
yaw 5 10 k olsa ugrasmam 50 k para verdik rezil oluyoz