- Konu Sahibi Konu Sahibi
Süperbox kotalı. Kotasız lar çok pahalı. Verdiği hız da düşük. 5 6 cihaz var ben sadece 3 ciha kullanıyorum.Konuya çok hakim olmadığımdan soruyorum Superbox bir çözüm değil mi?
Süperbox kotalı. Kotasız lar çok pahalı. Verdiği hız da düşük. 5 6 cihaz var ben sadece 3 ciha kullanıyorum.Konuya çok hakim olmadığımdan soruyorum Superbox bir çözüm değil mi?
İnternet faturanın kiranla yarışmasını istemiyorsan değil. Ve internet kullanım limiti var.Konuya çok hakim olmadığımdan soruyorum Superbox bir çözüm değil mi?
2TB 1500TL aylık bi dizi film izlesem bölüm başına 2 3gb gidiyor zaten ben tek başıma harcıyorumdur 1TB belki daha fazla. Çok saçma bir sistem. Sınırsız olsa 1000TL falan dese mantıklı gelecek.İnternet faturanın kiranla yarışmasını istemiyorsan değil. Ve internet kullanım limiti var.
Eve 100Mbps bağlatsan 1200TL istiyorlar zaten bence 1500 çok değil.İnternet faturanın kiranla yarışmasını istemiyorsan değil. Ve internet kullanım limiti var.
O kadar cihazı komşudan kullanmayı düşünüyorsan komşu en geç 1 hafta sonra keser o kabloyuSüperbox kotalı. Kotasız lar çok pahalı. Verdiği hız da düşük. 5 6 cihaz var ben sadece 3 ciha kullanıyorum.
Altyapı desteklediği max hız alıyorlarsa ki benim dairem normalde 75 destekliyor ama sadece port olmadığı için çekemiyorum. Oda bu hızı alıyorsa max hiç bir problem çıkmaz. Ben eski evim de daha düşük hızlar alırken bile kopma vs olmadan rahat kullandım.Eve 100Mbps bağlatsan 1200TL istiyorlar zaten bence 1500 çok değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O kadar cihazı komşudan kullanmayı düşünüyorsan komşu en geç 1 hafta sonra keser o kabloyu![]()
Port yoksa interneti havadan alacaksın. Altyapı yoğunluğuna ve hava durumına göre hızın asla stabil olmayacak.Altyapı desteklediği max hız alıyorlarsa ki benim dairem normalde 75 destekliyor ama sadece port olmadığı için çekemiyorum. Oda bu hızı alıyorsa max hiç bir problem çıkmaz. Ben eski evim de daha düşük hızlar alırken bile kopma vs olmadan rahat kullandım.
Havadan internet bağlatmam hele buradaki firmaların şikayetlerini yorumlarını gördükten sonra asla.Port yoksa interneti havadan alacaksın. Altyapı yoğunluğuna ve hava durumına göre hızın asla stabil olmayacak.
Nasıl kendim alabilirim? Bina da boş port yok Türktelekom yardımcı olmuyor. Açık kapı, btk dan şikayette açtım hala bir geri dönüş yok. Fiber çekilsin dedim cevap yok bakır kablo için yatırım yapmıyoruz diyorlar. 12 daireli bina da 4 daire internetsiz geziyor. Yıl olmuş 2026Komşu ile olmaz o iş. Bir süre sonra sorun çıkar. İnternet gider. Yavaşlayınca kapatırlar vb. En güzeli kendin alman.
Bende üst kattan alt kata kablo ile çektim. Sorunsuz kullanıyoruz. Cat5 standart kablo. Cat5 100 mbit veriyor.
Elinde pek bir seçenek yok ya port boşalmasını bekleyeceksin ya da havadan internet alacaksın iki ucu kakalı değnek.Havadan internet bağlatmam hele buradaki firmaların şikayetlerini yorumlarını gördükten sonra asla.
Nasıl kendim alabilirim? Bina da boş port yok Türktelekom yardımcı olmuyor. Açık kapı, btk dan şikayette açtım hala bir geri dönüş yok. Fiber çekilsin dedim cevap yok bakır kablo için yatırım yapmıyoruz diyorlar. 12 daireli bina da 4 daire internetsiz geziyor. Yıl olmuş 2026
Vodafone Redbox yada Superonline superbox alabilirsin.Havadan internet bağlatmam hele buradaki firmaların şikayetlerini yorumlarını gördükten sonra asla.
Nasıl kendim alabilirim? Bina da boş port yok Türktelekom yardımcı olmuyor. Açık kapı, btk dan şikayette açtım hala bir geri dönüş yok. Fiber çekilsin dedim cevap yok bakır kablo için yatırım yapmıyoruz diyorlar. 12 daireli bina da 4 daire internetsiz geziyor. Yıl olmuş 2026
Hat gelmesini beklersek ölme eşşeğim ölme. Bakır sisteme yatırım yapmıyorlarmış fiber beklemem lazımmış yıllarca fiber mi beklenir. Turknet aboneliğimi bugün iptal edip iade alacağım buraya taşıyamıyorum. Tüm firmalara ön başvuru yapsam ne olur acaba kablonet millenicom netspeed vs hepsine ön başvuru atsam bu adrese birisi sorunu çözer mi acabaVodafone Redbox yada Superonline superbox alabilirsin.
Komşu büyük ihtimalle kabul etmez. Bu devirde internet paylaşımı sıkıntı. Yasadışı bir işlem olsa hat sahibini hüpletirler. En güzel biraz fazla verip hat gelene kadar idare etmek.
Bir de diğer firmalardan da başvuru yap. Millenicom vb. Çünkü bazen hat oluyor yada orada internet oluyor ama alt yapı güncellenmemiş olabiliyor