Samsung Galaxy A37 Şimdi Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba, Samsung Galaxy A37 şimdi alınır mı? Fiyatı şu an en ucuz 22.500 TL. Fiyatı sonradan düşer mi, yoksa yükselme olabilir mi? Hepsiburada’da bir ara 22.250 liraydı.

Oppo Reno13 F 5G almayı düşünüyordum ama Oppo, Türkiye’de yaygın bir marka değil; ona uygun ekran koruyucu bulmak çok zor olur diye Samsung seçeyim dedim.

Merhaba, Samsung Galaxy A37 şimdi alınır mı? Fiyatı şu an en ucuz 22.500 TL. Fiyatı sonradan düşer mi, yoksa yükselme olabilir mi? Hepsiburada’da bir ara 22.250 liraydı.

Oppo Reno13 F 5G almayı düşünüyordum ama Oppo, Türkiye’de yaygın bir marka değil; ona uygun ekran koruyucu bulmak çok zor olur diye Samsung seçeyim dedim.
Fiyatı oturdu şuan, çok büyük değişim olmaz bence, indirim dönemi alınabilir direkt.

hocam bu ürünü al direkt. Kupon ile 19999 a iniyor. hepsini tokatlar diyebilirim.

hocam bu ürünü al direkt. Kupon ile 19999 a iniyor. hepsini tokatlar diyebilirim.

Teşekkür ederim ama 128GB benim için yetersiz olurdu maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı oturdu şuan, çok büyük değişim olmaz bence, indirim dönemi alınabilir direkt.
İndirim dönemi mi? Mesela ne zaman ay olarak?

Teşekkür ederim ama 128GB benim için yetersiz olurdu maalesef

İndirim dönemi mi? Mesela ne zaman ay olarak?
bu zamlı dünyada blackfridayde bu fiyatları bile görebileceğimizi düşünmüyorum. öyle patates bir piyasa. bu yüzden ucuz görünce alın.

giriş ve orta segmente zam gelecek diye yazıyordu bir yerde, o yüzden al bence
O 200 dolarlık telefonlar içindi sanırım

bu zamlı dünyada blackfridayde bu fiyatları bile görebileceğimizi düşünmüyorum. öyle patates bir piyasa. bu yüzden ucuz görünce alın.
Haklısınız, haftalardır telefonlara bak bak mahvoldum diyebilirim 😭

1 2 ay once 24 kusure a56 almistim.bu fiyatlar ne boyle.

1 2 ay once 24 kusure a56 almistim.bu fiyatlar ne boyle.
hayırlı olsun. geçen senenin modellerini almak daha iyi. bu seneki modeller hem pahalı hem de donanımlar çok kötü. Siz bir de Redmi Note 17 serisini görün. Note 15ten kötüler. bakalım fiyatlar ne olacak.

hayırlı olsun. geçen senenin modellerini almak daha iyi. bu seneki modeller hem pahalı hem de donanımlar çok kötü. Siz bir de Redmi Note 17 serisini görün. Note 15ten kötüler. bakalım fiyatlar ne olacak.
1 yil fark var diye fazla lara vermek istemedim neredeyse kullanirken fark edilmeyecekti. Redmi ile kotu anilarim var o yuzden asla almam bir daha o derece sevmiyorum.

1 yil fark var diye fazla lara vermek istemedim neredeyse kullanirken fark edilmeyecekti. Redmi ile kotu anilarim var o yuzden asla almam bir daha o derece sevmiyorum.

bence eski yeni model filan bakmayın. son 2-3 senedir teknoloji durdu diyebilirim. varsın 2 eksik güncelleme alsın cihaz patlamıyor ya güncelleme bitince.
hatta a35 bile alınır fiyat güzelse. seneye de aynı ürünler çıkacak ve çok daha pahalı olacak.

Qualcomm eylül ayında çift haneli zam yapacağını duyurdu. o yaparsa mediatek de yapar. fiyatlar uçacak.
hayırlı olsun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,151
Üyeler
201,417
Son üye