Ahmet_42
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Biri 240 biri 360mm ama
Evet uyumlu olur. Benim taktigim kasa standart boyutta 360mm desteklemesine rağmen sığdırdım yani9800x3d için almak istiyorum her kasaya hemen hemen uyumlu demi bu 360mm kaldıran kasalara
şaka olsun diye mi attın
Kullandım bir ara müthiş soğutucu. Kasam da uyumlu, bir daha düşerse alırım aslında 3k veya altına.Dün 420mm aynı fiyattaydi sanki
bende varDaha ucuz bile olsa kimsede onu takacak kasa yok
İçinden çıkan macun nasılGaminggen kargo ücreti var mı bilmiyorum ama yeni düştü fiyatı
![]()
Enermax LIQMAXFLO 360mm Soğutucu
LIQMAXFLO serisi, anakart VRM’si için istikrarlı ve sessiz hava akışı sağlamak için 3 fazlı 6 kutuplu motora sahip 60mm VRM Fan ile birlikte gelir.www.gaming.gen.tr
Fena değil ama bir Thermal Grizzly Duronaut da değil tabi. Şu an klimasız ortamda bu istanbul sıcaklarında boştaki işlemcimi 47-49 derece aralığında tutuyor .. İşlemcim 9800x3d ( +200mhz ve -30 voltajda) Oyunlarda ise 65-75 arası işlemci.İçinden çıkan macun nasıl
hocsm problem çıkarır mı ya onu düşünüyorum bende 7800x3d ile kullanıcam sırf sıvı diye temkinli yaklaşıyorum Artic liquid 3 proya 2 k daha fazla vermeye değer mi yoksa pearless assasin falan daha mı mantıklı olurMemnun 60 derecelerde takılıyor. Oyun için konuşuyorum. Yedek sıvısı da geliyor. Radyatör standart göre biraz kalın boyutta. Malzeme kalitesi ve kutusu ve içeriği çok güzel. Tavsiye ederim 1yil oldu 0 problem
çıkarmaz al , onerirmhocsm problem çıkarır mı ya onu düşünüyorum bende 7800x3d ile kullanıcam sırf sıvı diye temkinli yaklaşıyorum Artic liquid 3 proya 2 k daha fazla vermeye değer mi yoksa pearless assasin falan daha mı mantıklı olur
Kalın radyatör var diye biliyorum bunda hocam almadan önce bi bak kasanın ölçülerine bence9800x3d için almak istiyorum her kasaya hemen hemen uyumlu demi bu 360mm kaldıran kasalara
evet kalın radyatör var standart 25-27mm olurken bundan artict ürünleri gibi 38mm varKalın radyatör var diye biliyorum bunda hocam almadan önce bi bak kasanın ölçülerine bence