🔥İndirim Ubereats Komagene 1.2kg Çiğköfte 300tl

Uzun zamandır komagene yemiyordum geldi şimdi ama çok kötü , oses’te fabrikasyon olmasına rağmen bundan çok daha iyi.

mal gibi gidip aldım sabah 575 tl girdi

Teşekkürler, aldım ben de. +30₺ ile 100gr daha eklenebiliyor;

1.3kg 330₺ (4 adet sos, marul, 8 adet lavaş)

Aynısı sayılır komagenenin bence aradaki fiyat farkına değmiyor bence aradaki fark brn komageneden sadece dürüm aliyom genelde
Ben pis boğaz birisiyim, ben bile yiyemedim o çiğköfteyi. Çokça markasının çiğ köftesinde motorin gibi bir yağ kullanıyorlar tadı ve kokusu inanılmaz kötü. Komagene yine yenilir düzeyde, koydukları yağ ayçiçek yağı. Şoktaki çiğ köfte de daha iyi a101'dekinden. Valla hatırladıkça midemi kaldırıyor o Çokça marka çiğ köfte. Beni o soğutmuştur çiğ köfteden, 3-4 yıldır yemiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Ben pis boğaz birisiyim, ben bile yiyemedim o çiğköfteyi. Çokça markasının çiğ köftesinde motorin gibi bir yağ kullanıyorlar tadı ve kokusu inanılmaz kötü. Komagene yine yenilir düzeyde, koydukları yağ ayçiçek yağı. Şoktaki çiğ köfte de daha iyi a101'dekinden. Valla hatırladıkça midemi kaldırıyor o Çokça marka çiğ köfte. Beni o soğutmuştur çiğ köfteden, 3-4 yıldır yemiyorum
Komagene ezme gibi cıvık tatsız menemen gibi bir şey hocam ya daha berbat bir marka yok yeminle herhangi bir gıda türünde

Geri