Csfloat Hesabima Yatan Para

o kadar büyük miktarda nolur bilmemde ben 800 küsür çekmiştim bi sıkıntı yaşamadım
Zaten sikinti olsa bile vergi konusu 3 5 sene sonra patliyorda yasal olarak karsiligi nedir onu merak ediyorum. Sonuctan oyun platformundan gelcek para ve duzenli gelmeyecek ama bilemedim

Zaten sikinti olsa bile vergi konusu 3 5 sene sonra patliyorda yasal olarak karsiligi nedir onu merak ediyorum. Sonuctan oyun platformundan gelcek para ve duzenli gelmeyecek ama bilemedim
yyakalşık total oalrak 30k üstü çekmmişimdir herhangi bir sıkıntı olmadı bende

Ben CS2 değil TF2 üzerinden para alıyorum tek seferde değil yıllara yayarak yapıyorum 20K üstü kesin daha kimse hayırdır paşam derdin ne demedi

100k bile çekim yapmışlığım var sana transfer yaparken vergi ücretlerini banka kesiyor zaten

Ülkemizde vergiledirme gıda sektörüde %10 diğer sektörlerde %20'dir. Çok kısa bir süre öncesine kadar %18'di ama Tayyip baba saolsun %20'ye çekti. 30K bir paranın %20 vergilendirmesi 6K'ya falan geliyor.

Son düzenleme:
Ben CS2 değil TF2 üzerinden para alıyorum tek seferde değil yıllara yayarak yapıyorum 20K üstü kesin daha kimse hayırdır paşam derdin ne demedi
Anladim geldigi yer zaten belli oldugu icin sorun olmuyor o zaman.
100k bile çekim yapmışlığım var sana transfer yaparken vergi ücretlerini banka kesiyor zaten
Geldigi yer belli oldugu icin ona gore banka ayarliyor yani.

Ülkemizde vergiledirme gıda sektörüde %10 diğer sektörlerde %20'dir. Çok kısa bir süre öncesine kadar %18'di ama Tayyip baba saolsun %20'ye çekti. 30K bir paranın %20 vergilendirmesi 6K'ya falan geliyor.
Bu konu hakkinda bilgim var sadece bu duruma nasil uyarlanabilir onu sormustum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Duzenli olsa bile bu gelirler bir sorun yok o zaman

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,175
Üyeler
201,426
Son üye
Yusoli