o kadar büyük miktarda nolur bilmemde ben 800 küsür çekmiştim bi sıkıntı yaşamadımCsfloattan hesabima para yatarsa vergi acisindan bir sorun olur mu 30k falan
Zaten sikinti olsa bile vergi konusu 3 5 sene sonra patliyorda yasal olarak karsiligi nedir onu merak ediyorum. Sonuctan oyun platformundan gelcek para ve duzenli gelmeyecek ama bilemedimo kadar büyük miktarda nolur bilmemde ben 800 küsür çekmiştim bi sıkıntı yaşamadım
yyakalşık total oalrak 30k üstü çekmmişimdir herhangi bir sıkıntı olmadı bendeZaten sikinti olsa bile vergi konusu 3 5 sene sonra patliyorda yasal olarak karsiligi nedir onu merak ediyorum. Sonuctan oyun platformundan gelcek para ve duzenli gelmeyecek ama bilemedim
düzenli bir ödeme almadığın için hiç bir şey olmaz 2 ayda bir bende 2k 2k çekiyorum daha önce araştırmıştım birisi gerek yok demiştiCsfloattan hesabima para yatarsa vergi acisindan bir sorun olur mu 30k falan
yyakalşık total oalrak 30k üstü çekmmişimdir herhangi bir sıkıntı olmadı bende
Duzenli alanlar sirket mi kuruyor bunun icin? Biraz sacma amadüzenli bir ödeme almadığın için hiç bir şey olmaz 2 ayda bir bende 2k 2k çekiyorum daha önce araştırmıştım birisi gerek yok demişti
OlmazCsfloattan hesabima para yatarsa vergi acisindan bir sorun olur mu 30k falan
Ülkemizde vergiledirme gıda sektörüde %10 diğer sektörlerde %20'dir. Çok kısa bir süre öncesine kadar %18'di ama Tayyip baba saolsun %20'ye çekti. 30K bir paranın %20 vergilendirmesi 6K'ya falan geliyor.Zaten sikinti olsa bile vergi konusu 3 5 sene sonra patliyorda yasal olarak karsiligi nedir onu merak ediyorum. Sonuctan oyun platformundan gelcek para ve duzenli gelmeyecek ama bilemedim
Anladim geldigi yer zaten belli oldugu icin sorun olmuyor o zaman.Ben CS2 değil TF2 üzerinden para alıyorum tek seferde değil yıllara yayarak yapıyorum 20K üstü kesin daha kimse hayırdır paşam derdin ne demedi
Geldigi yer belli oldugu icin ona gore banka ayarliyor yani.100k bile çekim yapmışlığım var sana transfer yaparken vergi ücretlerini banka kesiyor zaten
Bu konu hakkinda bilgim var sadece bu duruma nasil uyarlanabilir onu sormustum.Ülkemizde vergiledirme gıda sektörüde %10 diğer sektörlerde %20'dir. Çok kısa bir süre öncesine kadar %18'di ama Tayyip baba saolsun %20'ye çekti. 30K bir paranın %20 vergilendirmesi 6K'ya falan geliyor.