Yardım Donanım Arşivi G3 Sisteme Sahibim Bu Sıcaklıkları Nasıl Düşürebilirim ?

Lowe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
565
çift monitör kullanıyorum bir yandan yt den video izleken bir yandan fifa oynuyuorum işlemci macunu bugün değiştirdim arctic mx-4 kullandım 2. monitörden bir şey izlemesem de bu sıcaklıklara ulaşıyor.

DA- G3 YT VİDEOSU 65 derece üstüne çıkmıyor. videoda.

Ekler

• Screenshot 2026-08-16 163151.webp
    Screenshot 2026-08-16 163151.webp
    8 KB · Hit: 79
Bilgisayarın olduğu oda çok sıcaksa o da etkiler donanım arşivi videosunda klima vs çalışıyor ise ya da kış ayı ise soğuk olabilir

Bilgisayarın olduğu oda çok sıcaksa o da etkiler donanım arşivi videosunda klima vs çalışıyor ise ya da kış ayı ise soğuk olabilir
yani vantilatör çalışıyor. 20 22 derece oda sıcaklığım

şu stok fanı mı kullanıyorsun
1786891175076.webp

olay burada soğutucu ne kullandığı değil ki videoda 65 derece olan sistem 20 derecelik odada nasıl 80 oluyor onu anlamadım ben.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
hocam klima çalışmadan ağustos ayında hiç bir oda 20 22 derece olmaz özel değilse nerede yaşıyorsunuz?

hocam güzel bir kule tipi soğutucu işlemci sıcaklığını ciddi oranda düşürecektir, değiştirmek için bütçe yoksa da işlemci fanı'na güzel bir bakım yapın termal macununu değiştirin tozunu almaya çalışın, kasa uzun süre temizlenmediyse onun bir rutin temizliğini yapın.

termal bakım yaptın mı
bugün yaptım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam klima çalışmadan ağustos ayında hiç bir oda 20 22 derece olmaz özel değilse nerede yaşıyorsunuz?
ankara hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam güzel bir kule tipi soğutucu işlemci sıcaklığını ciddi oranda düşürecektir, değiştirmek için bütçe yoksa da işlemci fanı'na güzel bir bakım yapın termal macununu değiştirin tozunu almaya çalışın, kasa uzun süre temizlenmediyse onun bir rutin temizliğini yapın.
rutin temizliğini bugün yaptım tüm kasanın tozunu aldım termal macunu yeniledim elimde termal ped olmadığı için ekran kartını açmadım ama onu da bi güzel tozlardan arındırıp temizledim

Geri