iPhone Kullananlar Memnunmusunuz?

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Kendim 6 yıldır samsung kullanıyorum ve artık telefon değişeceğim ama iphone mu alsam yoksa samsung s serisi mi alsam kararsız kaldım,kimileri iphone için parasına asla değmez diyor kimisi arayüzü kamerası vs çok iyi diyor,daha önce hiç apple ürün kullanmadım varsa kullananlar bi yardımcı olabilirmi? benim telefonla işim sadece sosyal medya ve dizi film izlemek

Kendim 6 yıldır samsung kullanıyorum ve artık telefon değişeceğim ama iphone mu alsam yoksa samsung s serisi mi alsam kararsız kaldım,kimileri iphone için parasına asla değmez diyor kimisi arayüzü kamerası vs çok iyi diyor,daha önce hiç apple ürün kullanmadım varsa kullananlar bi yardımcı olabilirmi? benim telefonla işim sadece sosyal medya ve dizi film izlemek
mükemmel cihazlar tavsiye ederim hangi modeli alacaksınız

Zaten sosyal medya dizi için alıyorsun git bir teknoloji mağazasına şöyle elde duruşuna, kamerasına, ekranına falan filan bak beğendiğini al ikisi de güzel ikisi de işini gorecek sonuçta

Zaten sosyal medya dizi için alıyorsun git bir teknoloji mağazasına şöyle elde duruşuna, kamerasına, ekranına falan filan bak istediğini al ikisi de işini gorecek sonuçta
uzun süre gitsin ve sorun çıkarsın istemiyorum,almışken bi daha uğraşmayayım

kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum

gereğinden fazla para olduğunu düşünüyorum

gereğinden fazla para olduğunu düşünüyorum
değer kaybetme olmuyor en azından bir güncelemeyi haftalarca beklemiyoruz saniyesinde geliyor ekosistem zaten başka bir dünya

16e kullanıyorum yeterli.

uzun süre gitsin ve sorun çıkarsın istemiyorum,almışken bi daha uğraşmayayım
S serisi de uzun gider iPhone serisi de
Sadece samsunglarin döngü sayısı biraz daha fazla olabilir
Yani dediğim gibi teknoloji mağazasına git beğendiğini al ikisi de işini fazlasıyla görür sadece bütçen az ise Apple alma donanımdan çok kısıyorlar başlangıç modelleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,870
Üyeler
201,600
Son üye
semihyasar
Geri