Mouse Skatez Önerisi

Reaksiyon skoru
0
merhaba wraith wxe r1 se+ mouse kullanıyorum altındaki etiket biraz söküldü bu yüzden zemine temas ederken sürtüyor hem ses hem kullanımı zorlaştırıyor bunun için kaç MM skatez almam gerek veya bildiğiniz bir site var mı? bütçe önemsiz.

wlmouse sword x ile kullanıyorum memnunum, öneririm

Ben Wraith V2 denedim ve gördüğüm en berbat skatezdi. Belki V3 düzeltmişlerdir, ama marka olarak X-Raypad varken bulaşmazdım ya. Bağlantıdan beyaz, yeşil, kırmızı veya mor olanlardan birini seçebilirsiniz. Kabaca beyaz ve yeşil daha hızlı, kırmızı ve mor yavaş ama daha uzun ömürlü.

wlmouse sword x ile kullanıyorum memnunum, öneririm
Ben Wraith V2 denedim ve gördüğüm en berbat skatezdi. Belki V3 düzeltmişlerdir, ama marka olarak X-Raypad varken bulaşmazdım ya. Bağlantıdan beyaz, yeşil, kırmızı veya mor olanlardan birini seçebilirsiniz. Kabaca beyaz ve yeşil daha hızlı, kırmızı ve mor yavaş ama daha uzun ömürlü.
etiketi zeminle temas ettirmezler değil mi ?

merhaba wraith wxe r1 se+ mouse kullanıyorum altındaki etiket biraz söküldü bu yüzden zemine temas ederken sürtüyor hem ses hem kullanımı zorlaştırıyor bunun için kaç MM skatez almam gerek veya bildiğiniz bir site var mı? bütçe önemsiz.
Ulugameste bir ara 2 al 1 öde vardı. Dot skates almıştım abimde bende kullanıyoruz iş görüyor baya hızlandı mouseler öneririm mousen fazla iyi değil o kadar kaliteli skates almana gerek yok bende öyle yaptım.

Ulugameste bir ara 2 al 1 öde vardı. Dot skates almıştım abimde bende kullanıyoruz iş görüyor baya hızlandı mouseler öneririm mousen fazla iyi değil o kadar kaliteli skates almana gerek yok bende öyle yaptım.
hocam sorun hız değil sorunum altındaki etiket sürtünme yapıyor etiketin zeminle teması kesecek yükselikte mi onu öğrenmek istiyorum

Xraypad jade dot önerebilirim piyasadaki en hızlı skatelerden biridir

etiketi zeminle temas ettirmezler değil mi ?
Hayır, farenin skatezlerini söküyorsun. Sonrasında atıyorum farenin üst tarafına 3-4 tane, altına 4-5 tane eklediğinde zemine değmiyor. Ortasına eklemene gerek yok ve ne kadar fazla skatez eklersen o kadar yavaş döner. Ona göre dizin. Nokta olması da skatezi yerleştirme konusunda avantaj sağlıyor ve kutuların içinde genelde 20 tane falen nokta skatez oluyor. Parasına göre uzun da ömürlü bir ürün.

Ha bir de yüksek bir şey istiyorsan hızdan çok yavaş olanları tercih et. Yanlışım yoksa kırmızı olan daha kalın oluyor. Hızlı olanlar daha ince, ama belirteyim düzgünce taktığında farenin altı sürtmez.

Geri