Öneri 4.000 TL Psu Önerisi

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
533
herkese selam dostlar uzun süredir yoktum hem bi selam vereyim hem de soru sorayım istedim 4k bütççem var bu bütçeye en iyi psu yu önerirmsinz elimde gamepower ın 750 bronz psu var ama hem çk ses yapıyor hemde her 6 ayda bi yağlamazsam psu traktör sesi çıkarıyor normalde de ççok sesli güzel bişi önerirmsiiniz

Ekran kartı olarak ne kullanacaksiniz

Enrrmax veya rajintek cratos 850w alabiliyorsaniz geleceğe yönelik de iyi olur hocam

Enrrmax veya rajintek cratos 850w alabiliyorsaniz geleceğe yönelik de iyi olur hocam
psu mu satarsam alabilrim hocam ses karşı gerçekten çok duyarlıyım oyun oynarken ses çıkmasına deli oluyorum k su boşta bile sesl ibenim kendi fanı bi tuhaf yii bişi almam gerek gerçekten

Raijintek ile enermax arasında gidip geliyorum bende
İkisi de iyi psu , bildiğim kadarıyla raijintek cratos 10-15 dakikada bir anlık olarak fanları %100 leyip geri düşürüyormuş tek sorunu bu. Onun harici A tier mis gibi psu.
herkese selam dostlar uzun süredir yoktum hem bi selam vereyim hem de soru sorayım istedim 4k bütççem var bu bütçeye en iyi psu yu önerirmsinz elimde gamepower ın 750 bronz psu var ama hem çk ses yapıyor hemde her 6 ayda bi yağlamazsam psu traktör sesi çıkarıyor normalde de ççok sesli güzel bişi önerirmsiiniz
1k daha verip 850w cratos alınabilir.

NZXT C750 önerebilirim sessizlik konusunda başarılı, eğer ileriye dönük ekran kartı yükseltme hedefiniz yoksa başarılı bir psudur.

psu mu satarsam alabilrim hocam ses karşı gerçekten çok duyarlıyım oyun oynarken ses çıkmasına deli oluyorum k su boşta bile sesl ibenim kendi fanı bi tuhaf yii bişi almam gerek gerçekten
Sese deli okuyorsan rajintek al

teşekkür ederim doslar rajintek lere de bi bakıcam gerçekten sıkıldım bu psu dan hem saatl bomba gibi hemde sesli bişi 750w bi psu 2.elde kaça gider

Geri