🔥İndirim Klassegear Zen Poron Gaming Mouse Pad Satori Modeli ₺1350

2020 yılından beri ilk günkü gibi duruyor benim qck, zamanın sağlam padlerindendi
Şu var bende yıllar önce vatanda gezinirken mağazaya özel 750 liraya düşmüştü aldım ama yıllardır bunu koyabileceğim bir masam olmadı kutusunda duruyor öyle
https://www.hepsiburada.com/hyperx-...-p-HBCV00008C2ZKK?url_src=and-product-details şunuda 2 sene önce aldım 600tlye 2 senedir kullanıyorum yüzeyi biraz zımpara gibi ama sürtmediğim için rahatsız etmedi qck daha pürüzsüz

Screenshot 2026-08-16 214346.webp

Bende şundan var, sürekli halı gibi çırpıyodum çok tozlanıyodu. fareyi masada kullanıyom daha kaygan valla. bi de masa örtüsü gibi bişi yemek kırıntısı falan her şeyi topluyor bi de yapışıyolar ya zor ayrılıyolar. konudaki ürün pahalı geldi ucuz versiyonu yok mu

Kumaş mousepad yıllarca kullanılmaz zamanla üzeri aşınmaya başlar, toz ve kir ve ter ipteki liglerin yapısını değiştirir, qck alıp 4,5 sene kullanım ömrü görmek uygun değil aktif bilgisayar kullanan kişi için ortalama 2,3 sene falan kullanılır,

Alıntıyı görüntüle

Bende şundan var, sürekli halı gibi çırpıyodum çok tozlanıyodu. fareyi masada kullanıyom daha kaygan valla. bi de masa örtüsü gibi bişi yemek kırıntısı falan her şeyi topluyor bi de yapışıyolar ya zor ayrılıyolar. konudaki ürün pahalı geldi ucuz versiyonu yok mu
Şu konudaki Blitz veya Hybrid yüzey istiyorsan Lonteng ₺1000 denk geliyor. Bence ₺800-1000 civarına iyi ürünler.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
El ile bilekte hiç terleme olmaması ve oda sıcaklığının sürekli makul seviyelerde kalması gerekiyor onun için. Benim kullandığım orijinal ürün 2. yazı çıkaramamıştı ter yüzünden, yüzeyi direkt kenarlardan kalkıp kıvrılmıştı.
Hocam benim kadar eli terleyen insan sayısı azdır, hatta bir ara ameliyat dahi düşündüm, belki size gelen üründe sıkıntı olmuş olabilir, şuan dahi mousepad düşünmüyorum o derece bir kalite, makineye dahi atıyorum 1 ayda bir, kenarlarda dikiş yok diyorlar da deforme vb olmuyor makine de yikamama rağmen.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Beyler sorun ben de mi ben mi anormalim ? Ben 25 seneden fazladır bilgisayar kullanıyorum hala promosyon olarak firmaların yaptırdığı küçük mousepadlerden kullanıyorum bu paralar ne kafayı mı yediniz ben mi olaya çok uzağım anlayamadım :D

Şu var bende yıllar önce vatanda gezinirken mağazaya özel 750 liraya düşmüştü aldım ama yıllardır bunu koyabileceğim bir masam olmadı kutusunda duruyor öyle
https://www.hepsiburada.com/hyperx-...-p-HBCV00008C2ZKK?url_src=and-product-details şunuda 2 sene önce aldım 600tlye 2 senedir kullanıyorum yüzeyi biraz zımpara gibi ama sürtmediğim için rahatsız etmedi qck daha pürüzsüz

3XL 120x60 mı oluyor ölçüleri benim masam kadar :)

Beyler sorun ben de mi ben mi anormalim ? Ben 25 seneden fazladır bilgisayar kullanıyorum hala promosyon olarak firmaların yaptırdığı küçük mousepadlerden kullanıyorum bu paralar ne kafayı mı yediniz ben mi olaya çok uzağım anlayamadım :D
İmzadaki sisteme bakarak bu işlere para harcamayı sevdiğinizi varsayıyorum. Bence ₺1500-2000 civarındaki Wraith mousepadlerine bir şans verin. Kesinlikle fark var, ülkedeki döviz, gümrük vergisi vb. dolayı dışarıdan gelen ürünler ekstra pahalı oluyor. Maalesef fiyat algısını da her şeyi de mahvettiler.

Yani FPS oynamayı seven biri için en azından ₺500 civarı 90x40 falan mousepad bile almak daha mantıklı. Küçük mousepadlerin yüzeyi büyük ihtimalle sağlığa da zararlı plastiklerden. Hem de fare için alan bırakmıyor, daha büyük alan sürekli fareyi kaldırıp hareket yapma oranını da azalttığından bilek ağrılarına da faydası var diyebiliriz.

Şu mousepad seçme işi ne kadar zor ya , alasım kaçıyor anlamadığımdan . Mouse ta mcu bakıyon sensör bakıyon anlaşılıyor bir şeyler burda kumaş nasıl nerden bilicen . Üst seviyeler 5k diyorlar bide artizan falan . Saçma sapan fiyatlar

Şu mousepad seçme işi ne kadar zor ya , alasım kaçıyor anlamadığımdan . Mouse ta mcu bakıyon sensör bakıyon anlaşılıyor bir şeyler burda kumaş nasıl nerden bilicen . Üst seviyeler 5k diyorlar bide artizan falan . Saçma sapan fiyatlar
Bence olay ne kadar rekabetçi oynadığınızda, benim gibi hikayeli oyun oynarken arada BF6 girip takılıyorsanız veya CS2 ve Valorant eğlence odaklı oynuyorsanız, açıkçası ₺500-1000 arası kare bir mousepad işinizi görür.

Uygun fiyatlı olarak şunu öneririm.

Biraz daha farenin kontrolü bende olsun diyorsanız KlasseGear'ın şu an indirimde olan ₺800 civarına alınan Blitz modellerine de bakılabilir.

Longteng bence ₺1000 fiyatına göre yüzeyi güzel bir ürün.

ATK modeller bence daha mantıklı. KEYMO'da videoda fenasal abartmış padi.
bağzı sponsorlu içerik üreticileri o kadar yağlayıp ballıyor ki unsub + kanalı önerme seçeneği anca kurtarıyor.

Geri