Dostlar Sizce Bu İpad Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
12
Dostlar, tabletin testini arkadaş attı. Görselde var, M1 256 GB 12.9 inç. Kasası, kozmetiği temiz. Kutu, şarj, garanti yok. Mesajda dedi ki bir telefoncu abimiz MediaMarkt'ın yenilenmiş cihazlarını onarıyor, bana da oradan ayarladı, kendi aldı diye. Ama kafamdaki soru şu ki tablet Amerika seri numaralı ve MediaMarkt Amerika cihazını ne yapsın ki? Oradan şüphelendirdi. Sizce alinir mi 35 bin TL'ye?

Ekler

• 1000133119.webp
    1000133119.webp
    591.2 KB · Hit: 29
Dostlar, tabletin testini arkadaş attı. Görselde var, M1 256 GB 12.9 inç. Kasası, kozmetiği temiz. Kutu, şarj, garanti yok. Mesajda dedi ki bir telefoncu abimiz MediaMarkt'ın yenilenmiş cihazlarını onarıyor, bana da oradan ayarladı, kendi aldı diye. Ama kafamdaki soru şu ki tablet Amerika seri numaralı ve MediaMarkt Amerika cihazını ne yapsın ki? Oradan şüphelendirdi. Sizce alinir mi 35 bin TL'ye?
iyi gibi ama amerika olması şüpheli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hani değiş tokuş desek sadece iphone ve mac de değiş tokuş oluyor

Yani mediamarkt tan alınmış olsa bile amerika ne alaka şüpheli bir durum

iyi gibi ama amerika olması şüpheli

hani değiş tokuş desek sadece iphone ve mac de değiş tokuş oluyor
adamda cok guveniyor tablete bi sorun olursa degistiririz falan galericiyimis benim takas edecegim laptopda bu kutusu vs var garanti yok bas basa takas dusunuyoruz sizce kaziklaniyormuyum

adamda cok guveniyor tablete bi sorun olursa degistiririz falan galericiyimis benim takas edecegim laptopda bu kutusu vs var garanti yok bas basa takas dusunuyoruz sizce kaziklaniyormuyum

laptoplardan anlamadığım için bir şey demem doğru olmaz hocam

Ben bunun 13 inç m4ünü 40a aldım haziranda bu para asla etmez

He takas yapıyorsanız olay başka

Ben bunun 13 inç m4ünü 40a aldım haziranda bu para asla etmez

He takas yapıyorsanız olay başka
takasa hocam kafa kafaya

girilirmi

takasa hocam kafa kafaya

girilirmi
yok girilmez
alacaksan m4-m5 al

ekranı kötü, pili azalmış, işlemcisi de bu bütçeye kötü, 5 yıllık tablet için 35k

M1 bu para asla etmez bence. M1 MacBook Pro bile zar zor bu fiyat ediyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,551
Üyeler
201,511
Son üye
kivi16
Geri