yaş 20 b sınıfı ehliyetim var bu hafta içi pskotektnik ve src alıcam 21 yaşında tır ehliyeti alabiliyorum ve kalan 1 senede belgeler için para biriktirmek istiyorum bu belgelerle ne gibi işler yapbalirim yardımcı olcak var mı
Taşıyacağın yüke göre src belgesi değişir mesela köprü öncesinde yanıcı parklar var belli vakitlerde konvoy olarak en önde eskort arkada itfaiye ile harici tünellerede giremezsin genelde tünel öncesi çıkış verilir tek yönlü gidiş geliş tanklerler boş olsa bile oradan geçmek zorundadırlar tünellerin herhangi bir patlamada baca görevi görüp alevi hızla uçlara taşıması ve olası bir yıkılma tehlikesi olmaması adına normal yüklerde sorun yok sadece yüklemede boşaltmada fabrikaların keyfine kalıyor elemanların boşaltması forkliftin gelmesi keyifleri nasıl isterse öyle yükler boşaltırlar önünde tır varsa şansına küsersin onu boşaltana/yükleyene kadar ertesi gün oluyor ek olarak takograf var sabah 9 da sürmeye başladın diyelim tam süresini bilmiyorum ama bir kaç saat sonra 45dk zorunlu molan var ne yapıyorsan yaparsın o saatte sadece 45dk beklemen gerekir birde sürüş bitince zorunlu 9 saat uyku molan var babam tır şoförü valla pek yapılacak iş değil türkiyede trafik ortamı berbat sövüp sövüp duruyor ama zevkli iş yurtdışında yapmayı planlıyorum bende planlar tutmazsa b planı hesabı ufaktan da merak var 1200 saat ets oynadım onun harici benim bildiğim 24 yaştı sanki sınır demek yıllardır yanlış biliyomuşum
3 senede bence iyi ya beni asıl saran kısmı TurkcersMp de ki calais duis yoluydu güncellemeyle gitti alplerde takılıyoruz multiplayer olarak millet ***** gibi sürüyor kaza yapıyor oyun sarıyor sövüyorsun ama seviyorsunda lol gibi ama daha chill
3 senede bence iyi ya beni asıl saran kısmı TurkcersMp de ki calais duis yoluydu güncellemeyle gitti alplerde takılıyoruz multiplayer olarak millet ***** gibi sürüyor kaza yapıyor oyun sarıyor sövüyorsun ama seviyorsunda lol gibi ama daha chill
Online oynamadım oynarsam dediğiniz gibi belki sarar ama işten eve gelincede insanın dinlenesi geliyor be hocam bu oyunu emekli olunca oynican ozaman sarar işte tüm vakit istediğin gibi takıl 3 monitör oyyy
Online oynamadım oynarsam dediğiniz gibi belki sarar ama işten eve gelincede insanın dinlenesi geliyor be hocam bu oyunu emekli olunca oynican ozaman sarar işte tüm vakit istediğin gibi takıl 3 monitör oyyy
Teşekkürler hocam işbankasından sonra ilk kutlayan siz oldunuz gece 12yi bekleyelim bakalım zaten konuştuğum 2-3 kişi var yazmazlarsa canları sağolsun ne yapalım
hocam hayallerinden gıtmen guzel
amcamlardan gördugum kadarıyla
amcmalar tır şoforu ve şu anda işleri bıraktığı para memnun etmıyormus
size kalmış bir şey girip pişman olmayın derim sadece
yaş 20 b sınıfı ehliyetim var bu hafta içi pskotektnik ve src alıcam 21 yaşında tır ehliyeti alabiliyorum ve kalan 1 senede belgeler için para biriktirmek istiyorum bu belgelerle ne gibi işler yapbalirim yardımcı olcak var mı
tır şoförü olursan hayat düzenini ona göre ayarlaman gerekiyor. evinden çok tırın içindesin. yatağından çok tırda yatarsın(tabi bu yaptığın işe göre değişkenlik gösterebilir). benim patron aynı zamanda tır şoförlüğü de yapıyor. çocukluktan gelen bir hevesle başladı tır aldı 3 sene falan oldu ama hevesini aldıktan sonra artık zor gelmeye başlamış ona. yükü alıp yola çıkana kadar eziyet oluyor her şey diyor, fabrikaların kapılarının önünde beklemeler, çekilen saçma sapan muameleler falan çok rezalet diyor. ama yükü aldın yola bir çıktıktan sonra kafan o kadar rahat ki karışan eden yok kafana göre tırın içinde takılıyorsun falan. sorudan biraz bağımsız oldu ama tır şoförlüğü diyince bahsetmek istedim. allah gönlüne göre verir inşallah kardeşim