Çözüldü✓ Vatandan 9070xt Alacağım ama Deneme Fırsatım Yok Nasıl Bi Yol İzleyebilirim

Kartı uygun bulmuşken alın. Diğer parçaların sorun çıkarmayacağı garantimi ki. Arızalı olan parçalar faturalı ürün olduktan sonra halledelir.
Endişe etme.. Yoksa kimse bir şey alamaz.

15 günü kesinlikle geçecek sistemi toplamam birkaç ayı bulur indirimide kaçırmak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatandan sıfır almak daha mantıklı geldi hocam bi yol bulabilirsem
Bozuksa ilk 6 ay içinde garantiye yollarsın onlar teyit eder iade/değişim kararı verir. Çok kafaya takılacak şeyler değil üründe fiziksel hasar durumunu kontrol et yeterli.

"Daha iyi" demek göreceli bir şey. Her şey fazla FPS değildir.
biliyorum. daha iyi. nvidia teknoloji çöplüğü xd amd saf güç babası. nvidia alırsan teknolojiden kafan rahat bok gibi kartın da olsa yüksek fps alabiliyorsun.

biliyorum. daha iyi. nvidia teknoloji çöplüğü xd amd saf güç babası. nvidia alırsan teknolojiden kafan rahat bok gibi kartın da olsa yüksek fps alabiliyorsun.
K da var evet ama sürücüleri hâlâ problemli bir de radeon software in özellikleri nvidia app ten daha az. DLSS 5 gibi teknolojiler de gelecek. Nvidia yapay zeka ve diğer alanda çok geliştiriyor kendini AMD yerinde sayarken Nvidia kartlarını güncel tutuyor.

Geri