Paket fiyatları rezalet. Sırf inadımdan faturalı hattı iptal ettim, 4 haftalık tarife yapıp kullanıyorum. O da ucuz değil ama ilk fırsatta kaçabilmek için yaptım onu da. Şu an operatörlerin tamamı anlaşmış gibi fiyat çekiyor. Bir yerde içlerinden biri pes eder ona geçiş yaparımVodefone 20 GB pakete 360 tl istiyor geçmek gelmiyor içimden çünkü 185 e kullanıyordum diğer operatörlerde aşağı yukarı aynı hatta daha pahalı öneriniz var mı ?
Gibisi fazla olmuş.Paket fiyatları rezalet. Sırf inadımdan faturalı hattı iptal ettim, 4 haftalık tarife yapıp kullanıyorum. O da ucuz değil ama ilk fırsatta kaçabilmek için yaptım onu da. Şu an operatörlerin tamamı anlaşmış gibi fiyat çekiyor. Bir yerde içlerinden biri pes eder ona geçiş yaparım
Onu bende düşündüm ama 2 3 ay sonra fiyatların iyice artması ilerleyen zamanlarda daha fazla zarara sokar insanıPaket fiyatları rezalet. Sırf inadımdan faturalı hattı iptal ettim, 4 haftalık tarife yapıp kullanıyorum. O da ucuz değil ama ilk fırsatta kaçabilmek için yaptım onu da. Şu an operatörlerin tamamı anlaşmış gibi fiyat çekiyor. Bir yerde içlerinden biri pes eder ona geçiş yaparım
Nerde hocam o Allah aşkına tarifelerin fiyatı sürekli yükseliyor taahhüt bitinceVodefone 20 GB pakete 360 tl istiyor geçmek gelmiyor içimden çünkü 185 e kullanıyordum diğer operatörlerde aşağı yukarı aynı hatta daha pahalı öneriniz var mı ?
440 olan tarife yükselmesin diye 470 e geçtim gb biraz düştü ama sorun değilNerde hocam o Allah aşkına tarifelerin fiyatı sürekli yükseliyor taahhüt bitince
1 sene önce kampanya dönemin geçmiştim 185 e hocam yeni bitti işteNerde hocam o Allah aşkına tarifelerin fiyatı sürekli yükseliyor taahhüt bitince
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
440 olan tarife yükselmesin diye 470 e geçtim gb biraz düştü ama sorun değil
kaç gb veriyor 470 eNerde hocam o Allah aşkına tarifelerin fiyatı sürekli yükseliyor taahhüt bitince
440 olan tarife yükselmesin diye 470 e geçtim gb biraz düştü ama sorun değil
bende seneye hattımı taşıyacağım büyük ihtimalle turkcelle geçeceğim yada vodafonedem devam ederim bu faturaya yansıt olayı benim için çok iyi oluyor1 sene önce kampanya dönemin geçmiştim 185 e hocam yeni bitti işte
18 gb redli tarife 1000 dk 750 sms1 sene önce kampanya dönemin geçmiştim 185 e hocam yeni bitti işte
kaç gb veriyor 470 e
Freezoneli oldum bakalım freezoneli tarifeler gelecek mi taahhüt sonundsbende seneye hattımı taşıyacağım büyük ihtimalle turkcelle geçeceğim yada vodafonedem devam ederim bu faturaya yansıt olayı benim için çok iyi oluyor
18 gb redli tarife 1000 dk 750 sms
İnsanlarda eksi bakiye dışında para yokken şirketler fiyatları mecburen indirirEvet tarife fiyatı iyi ama genel anlamda baktığımızda çok fena şişirdiler fiyatları 5g faturasını halka kestiler gibi birden bu denli fiyatlar biraz fazla geliyor gözüme
Onu bende düşündüm ama 2 3 ay sonra fiyatların iyice artması ilerleyen zamanlarda daha fazla zarara sokar insanı
Hocam operatmr değiştirBen 750ye kullanıyorum içinden gelsin.
Normalde değiştirecektim o an acil yenilemem gerekti mecbur böyle oldu.Hocam operatmr değiştir
Söylediğin paraya 65gb + 30 sosyal medya kullanıyorum, turkcell platin