5-6 Yıl Önceki Kasam

MertrixTR

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi benim 5-6 sene önce bir kasam vardı satmıştım şimdi nostalji olsun diye tekrardan o kasayı kullanmaya karar verdim fakat adını yada markasını hatırlamıyorum ChatGPT'ye sordum o da tam bir yanıt bulamadı yardımcı olursanız sevinirim resim koyacağım zaten buraya bulabilirseniz çok sevinirim

Ekler

• Eski Kasamın Tarifi.webp
    Eski Kasamın Tarifi.webp
    36.3 KB · Hit: 200
Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi benim 5-6 sene önce bir kasam vardı satmıştım şimdi nostalji olsun diye tekrardan o kasayı kullanmaya karar verdim fakat adını yada markasını hatırlamıyorum ChatGPT'ye sordum o da tam bir yanıt bulamadı yardımcı olursanız sevinirim resim koyacağım zaten buraya bulabilirseniz çok sevinirim
büyük ihtimal eski olduğu için sıfırı satılmıyordur tedavulden kalkmıştır ondan bulamamiş olabılır chat gpt

kral 11 aydır bulamadıysan hiç bulunacağını sanmıoyorum

Excalibur e830 olabilir mi? Bana bu çizim tipindeki kasalar casper'ı andırıyor.
Düzeltme: önde fan gözüküyor demişsin o zaman iş dahada karışır int kafe kasasıdır o trendyol pc gibi olan onlara da bak.

Bu tarz değilde önü msi mag m100r gibiydi sadece yanlara doğru kavisliydi bu önde üstte ortada led tuşu vardı basınca rgbler rek değiştiriyordu 1'den fazla modu vardı yanlış hatırlamıyorsam sese göre inip çıkan versiyonu vardı başka bu tuşa basılı tutunca rgbleri kesiyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam benzemiyor

Excalibur e830 olabilir mi? Bana bu çizim tipindeki kasalar casper'ı andırıyor.
Düzeltme: önde fan gözüküyor demişsin o zaman iş dahada karışır int kafe kasasıdır o trendyol pc gibi olan onlara da bak.
Yok başkan sistemi kendimiz toplamıştık zamanında

kral 11 aydır bulamadıysan hiç bulunacağını sanmıoyorum
Ne yaparsın knk uğraşıyoruz can sıkıntısı :D

Detaylı çizimini de eklerim yarın fln

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
Geri