LeonSKennedy
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Bu bütçede çoğu telefon pek iyi olmayacaktır ama Samsung un A serisinden tercih edin
niye çokmu kotü redmi ya. infinixler 18kRedmi 15 yerine infinix hot 60 pro olabilir çipset olarak neredeyse 2 kat daha iyi.
Onun bataryasına aldanma knk.Kanka redmi 15 8+8 256gb 7000batarya var aynı fıyat daha mantıklı değil mi
Redmi 15 yerine infinix hot 60 pro olabilir çipset olarak neredeyse 2 kat daha iyi.
Anladım, bende Poco40 varda 4+1 /64gb sence yeni telefon almalımıyımOnun bataryasına aldanma knk.
Onun ekranı Amoled değil ve işlemcisi eski.
A26'nın ekranı Süper Amoled ve işlemcisi Redmi 15'inkinden daha iyi ve 5G'li.
A26'nın geniş açı kamerası var Redmi 15'in yok.
Samsung Galaxy A26 5G (6 GB / 128 GB) - Redmi 15 Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy A26 5G (6 GB / 128 GB) - Redmi 15 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sar değeri dehşet verici.
![]()
Infinix Hot 60 Pro
Infinix Hot 60 Pro X6885 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Anladım, bende Poco40 varda 4+1 /64gb sence yeni telefon almalımıyım
Realme 10 alınmamalı artık.realme 10/11 olabilir yada Tecno Spark 40 olabilir
samsung a seriside iyidir arkadaslara katılıyorum
Hot 60 pro plus bak onun sarı düşükOnun bataryasına aldanma knk.
Onun ekranı Amoled değil ve işlemcisi eski.
A26'nın ekranı Süper Amoled ve işlemcisi Redmi 15'inkinden daha iyi ve 5G'li.
A26'nın geniş açı kamerası var Redmi 15'in yok.
Samsung Galaxy A26 5G (6 GB / 128 GB) - Redmi 15 Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy A26 5G (6 GB / 128 GB) - Redmi 15 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Alıntıyı görüntüle
Sar değeri dehşet verici.
![]()
Infinix Hot 60 Pro
Infinix Hot 60 Pro X6885 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sakın 15c alma annemde var yavaşŞuan redmi note 15 veya 15C düşünuyorum sizce?
Bu kadar mesaja rağmen halen redmi alıcam diyosan konuyu kapat zaten boşuna açmışsınŞuan redmi note 15 veya 15C düşünuyorum sizce?
Kanka benim düşüncem redmi note 15 de. Kullanan birisi varsa iyi mi? kötümü bunu öğrenmek için konu acıyorum, vatandan bir telefon alıcam ama ne alıcam onu düşünuyorumBu kadar mesaja rağmen halen redmi alıcam diyosan konuyu kapat zaten boşuna açmışsın
Vatan'a şartlama kendini.Kanka benim düşüncem redmi note 15 de. Kullanan birisi varsa iyi mi? kötümü bunu öğrenmek için konu acıyorum, vatandan bir telefon alıcam ama ne alıcam onu düşünuyorum
bu bütçelerde alabileceğin en kötü telefonlardan birisi.Kanka benim düşüncem redmi note 15 de. Kullanan birisi varsa iyi mi? kötümü bunu öğrenmek için konu acıyorum, vatandan bir telefon alıcam ama ne alıcam onu düşünuyorum
ne almalıyım bılmıyorum ya napcambu bütçelerde alabileceğin en kötü telefonlardan birisi.