3. Gta 6 Sızıntı Videosu Paylaşıldı !

Şarkıdan dolayı 2025 mi yoksa farklı bir detay mı var? Şarkılar publish edilmeden önce de kullanılabiliyor, R* özel olarak önceden koymuş bile olabilir
Şarkıdan dolayı da unreleased verdiğini pek sanmıyorum hocam ya, aynı şekilde sağlam leakerlardan biri NatetheHate de minimum 1 sene önceki bir build dedi. Bence uyuşuyor gibi. Belki build eskidir ama şarkılar güncellenmiştir vs. bilemiyorum.

Şarkıdan dolayı da unreleased verdiğini pek sanmıyorum hocam ya, aynı şekilde sağlam leakerlardan biri NatetheHate de minimum 1 sene önceki bir build dedi. Bence uyuşuyor gibi. Belki build eskidir ama şarkılar güncellenmiştir vs. bilemiyorum.
Kral herkes son buildi oynuyor diye bir olay yok. Misal şarkı ekleyecek o mekanikle ugrasan bir adamın son buildle ne isi var

alan wake e benzettim oynanış olarak ama kötü duruyor boyanmış gta5 gibi

Kral herkes son buildi oynuyor diye bir olay yok. Misal şarkı ekleyecek o mekanikle ugrasan bir adamın son buildle ne isi var
Sona yakın buildlerdendir yine de. En oturmuş sürüm üzerine çalışıyorlar muhtemelen. Ben şikayet etmiyorum keza baya iyi duruyor

Kimsenin kesin bilgisi yok zaten, leakleyen adam da kesin bir şey söylemedi. Bir ton fake account açtılar adına onun sesiymiş gibi, hepsi fake çıktı. Tek güvenilir kaynak NateTheHate de minimum 1 yıl öncenin buildi dedi yani daha eski de olabilir ama güncel olmadığı kesin zaten bir ton bug görünüyor videolardan.

Kimsenin kesin bilgisi yok zaten, leakleyen adam da kesin bir şey söylemedi. Bir ton fake account açtılar adına onun sesiymiş gibi, hepsi fakr çıktı. Tek güvenilir kaynak NateTheHate'de minimum 1 yıl öncenin buildi dedi yani daha eski de olabilir ama güncel olmadığı kesin zaten bir ton bug görünüyor videolardan.
Bence baya eski bir sürüm cıkmasına 1 sene kalan bir oyun bu kadar bos olmaz.

Bence baya eski bir sürüm cıkmasına 1 sene kalan bir oyun bu kadar bos olmaz.
Onu geç de umarım hikayeden büyük spoiler vs. yayınlamaz. Her yer onunla kaynar 3 ay gel de onu görmezden gel :kekw:

Onu geç de umarım hikayeden büyük spoiler vs. yayınlamaz. Her yer onunla kaynar 3 ay gel de onu görmezden gel :kekw:
Hikaye basit tahmin edilebilir bisey bence. Lucia hapise düsüyor jason sans eseri onu kurtarıyor sonra fanfirifinfon😇 saka bir yana abartı bir hikayesinin olacagını dusunmuyorum

Hikaye basit tahmin edilebilir bisey bence. Lucia hapise düsüyor jason sans eseri onu kurtarıyor sonra fanfirifinfon😇 saka bir yana abartı bir hikayesinin olacagını dusunmuyorum
Ben de düşünmüyorum daha çok mekaniksel güncellemeler görüp geçeceğiz gibi ama bu kadar süreden sonra hikaye sonu vs. leak olsa fena olay olurdu.
Bir de çoğu klipte Lucia'yı pek göremiyoruz herhalde hikayede onu kurtarmamıza falan bayağı var.

Geri