❌İndirim Bitti! 306₺— Deva Çiftliği 2 Kg Şekersiz Katkısız %100 Fıstık Ezmesi

Geçen indirimden aldım fakat ne tat var ne kıvam. Ottan farkı yok. Normalde katkısız sade yerim fakat buna yağ ve bal katmak zorunda kaldım.

Hocam premium var ama 206 olmuyor. İlk kez premiuma gecenlere özel galiba.
olabilir hocam şuan tekrar almak için baktım bende de olmuyor yeni hesaplara özel sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani arada epey ciddi bir fiyat farkı var. Ya Züber milleti gerçekten sömürüyor ya da bu başlıktaki marka insanlara gerçekten fason ürün satıyor.
yorumlara bakabilirsin 2 k kişi almış 4,7 puan verilmiş az sayı değil

Geçen indirimden aldım fakat ne tat var ne kıvam. Ottan farkı yok. Normalde katkısız sade yerim fakat buna yağ ve bal katmak zorunda kaldım.
çoğu öyle şekerli olacağına böyle sade olsun recelle bal kaymak gibi olur

Ben aldım hocam 290,38 e geldi, hepsi para da varmış az onuda kullandım.
bu üyelik işi çok iyi 1tlye kargo parasi ödemiyorsun 1 ay üyelik de veriyor on numara

çoğu öyle şekerli olacağına böyle sade olsun recelle bal kaymak gibi olur

bu üyelik işi çok iyi 1tlye kargo parasi ödemiyorsun 1 ay üyelik de veriyor on numara
Evet hocam temmuzda 3 ay 3 tl di onu yaptım hbo max harbiden çok iyi oluyor.

tadı güzel mi hoca

1 tl ile premium a geçerseniz hem kargo bedava oluyor hem 1 ay hbo max veriyor hem de 206 tl oluyor 360tl yerine bilginize
alacaklar dikkat etsin çok lezzetli değil şekersiz olmasından sebep

ah be sağlık olsun oysa ki düzenli giriyorum ben foruma hesap değiştirdim sadece
Saglık olsun aynen, ara ara 1 tl yapıyor zaten ilk premium şartı da aramıyor. 7-8 defa böyle yaptım ben. İndirim bölümünde takip et dersen her indirimin bildirimi geliyor. Tek sıkıntı iptal edince müşteri hizmetlerinden arıyolar ve tekrar yapman için ikna etmeye çalışıyolar.

Saglık olsun aynen, ara ara 1 tl yapıyor zaten ilk premium şartı da aramıyor. 7-8 defa böyle yaptım ben. İndirim bölümünde takip et dersen her indirimin bildirimi geliyor. Tek sıkıntı iptal edince müşteri hizmetlerinden arıyolar ve tekrar yapman için ikna etmeye çalışıyolar.
ben alır almaz iptal ettim trendyol da öyle 4 ay spoti verdi Allah razı olsun adamları zarara sokuyorum vallahi

Geri