o attı taş çatlasın 5 saniye sonra bitti diye girdi ztn çalışanlar alıyor satıyor 10k üstünekaplanda paylaşılmıştı . onlar bitirmiştir
o attı taş çatlasın 5 saniye sonra bitti diye girdi ztn çalışanlar alıyor satıyor 10k üstünekaplanda paylaşılmıştı . onlar bitirmiştir
bu dönem başka indirim olmuş muydu hatırlıyor musun hocamAlıntıyı görüntüle
4 ay önce almıştım. aynı gün aynı saate yakın düşmüş diğer ramlere pusu kurulabiir arkası gelebilir bu ürün dışında.
ben yaklaşık 5 ay önce aynı fiyattan almıştımVallaha ben bu indirimlere pek inanmıyorum aramızdan birininde aldığını düşünmuyorum ** çıkar çıkmaz bitiyor ne bu 3 stok mu
XPG 48GB (2x24GB) Lancer Silver RGB DDR5 8400MHz CL40 1.4V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 48GB (2x24GB) Lancer Silver RGB DDR5 8400MHz CL40 1.4V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
diğer ramlerde düşmüştü o gün, sistemdeki fıyatlar geçenki ram indirimiyle uyuşuyor bu ürün bazında, stokları bitiyorlar gibi diğer ürünlerde girebilir belki takip edilebilirbu dönem başka indirim olmuş muydu hatırlıyor musun hocam
Boşuna üzülme burdan takip ediyorsan zaten alamazdın.Konu açılmadan önce bitmişti.Sürücü kursuna gidiyom zamanlmaya bak derse gircem şimdi puh ulan