Koltuk konusunda çok bilgim yok, hatta ben de arayış içindeyim ancak masa önerebilirim:herkese hayırlı sabahlar diliyorum 11.000₺ ye kadar kullanıcı deneyimlerinize bağlı olarak oyuncu koltuğu tavsiye edebilecek var mı golda siyah olursa setup olarka uyumlu olur
ve ayriyetten bütçw sınırsız şekilde 120x60 şık kaliteli bir masa arıyorum örnek olarak bunu buldum
çok teşekkür ederimKoltuk konusunda çok bilgim yok, hatta ben de arayış içindeyim ancak masa önerebilirim:
Halihazırda şu masayı kullanıyorum. Kargoda hasar almadan gelmişti. Kurulumu basit, Çelik/demir ayak ve kirişleri var. Yerden yüksekliği 75cm. Aynı markanın 120x60 masaları da var. Sallanma elle zorlamadıkça yapmıyor. North Bayou Nb f80 monitor kolu da kullanıyorum. Kolun alt sıkıştırma kısmı masanın demir kirişine geliyor ancak iyi sıkıldığında gayet sabit oluyor. Bu fiyata sağlamlık açısından tavsiye ederim.
Ufak bir bilgi de vereyim; akvaryum kasa var masa üstünde, 2 de monitör var, monitör kolları ile. Kasa rahat 20 kg geliyordur.
hocam merhaba bende sipariş geçtim ancak ne telefonuma bakıyorlar nede wp mesajlarıma sizinki kaç günde teslim edildi acaba1 hafta önce aldım dün geldi kurdum . ms2 çekemeceli modeli gerçekten taş gibi çapraz profil sayesinde sallanmıyor masa. Kurulumu ve bazı deliklerin denk gelmemesi uğraştırdı. Denk gelmeyen yerle uğraşmayın diğer tarafları sonuna kadar sıkın . sonrasında denk gelmeyen kısım oturuyor gibi oluyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biraz bacağım çıkmış ama idare edin![]()
cumartesi pazar çalışmıyorlar ben cumartesi akşam yazdım pazartesi sabah dönüş yaptılar toplamda 5 gün sürdü gelmesi . Eskişehirden Bursaya. Sorun yok merak etmeyin biraz butik işletme çok kurumsal değiller anladığım kadarıyla.hocam merhaba bende sipariş geçtim ancak ne telefonuma bakıyorlar nede wp mesajlarıma sizinki kaç günde teslim edildi acaba