ege1881
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,602
Tabii olur ama öyle 1-2 dakika da gelmiyor geceleri sefer daha az oluyornüfus farkı var tamamda sürekli çalışıyo olsa gene binen olur bayağı
Tabii olur ama öyle 1-2 dakika da gelmiyor geceleri sefer daha az oluyornüfus farkı var tamamda sürekli çalışıyo olsa gene binen olur bayağı
knk burada dolmuşlar bile 15 20dk da 1 geliyorTabii olur ama öyle 1-2 dakika da gelmiyor geceleri sefer daha az oluyor
aslında istanbulun toplu taşıma sistemi çok basit. bir kere alışırsan her yere rahatlıkla gidip gelirsin. yardımcı uygulamalar var moovit, otobüsümnerede veya google maps bile kullanabilirsin bir yere giderkenİstanbul olduğu için olabilir mi? Buradada metrolar 12'ye kadar çalışıyor bazı günler 7/24 onlar hariç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam 1 kere otobüse bineyim dedim bir halt öğrenemedim metro ile gittim o günden beri o siteye güvenemiyorum
Evet ama sıklığı azalıyor dakika başı gelmiyor sabah olduğu gibi.Arkadaşlar selam saat sabah 5 civarı bineceğim için tek toplu taşıma alternatifi bu gibi otobüs dışında , iett'nin sitesinde beylikdüzü-söğütlüçeşme 7/24 kalkış var gösteriyor ama işim önemli olduğu için sizede sormak istiyorum , 7/24 çalışıyor değil mi metrobüs ?