Modüler Psuya Farklı Kablo Takmak

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,749
Evde sharkoon goldzero 750w yarı PSUdan kalan kablolar var. İnternette sharkoon coolzero 750w PSU buldum. Birkaç kablosu eksikmis. Bu kabloları bu PSUda kullanabilir miyim? Sorun çıkartır mı?

Valla denemedim hiç hocam deneyen varsa aydınlatsın ama kablo örgüsü fln aynıysa muhtemelen aynı kablodur sorub cıkarmaz sanırsam

Evde sharkoon goldzero 750w yarı PSUdan kalan kablolar var. İnternette sharkoon coolzero 750w PSU buldum. Birkaç kablosu eksikmis. Bu kabloları bu PSUda kullanabilir miyim? Sorun çıkartır mı?
Cool zero'yu High Power üretiyor, Gold zero'yu CWT. Pin yapılarının uyuşacağını hiç sanmıyorum.

yuvalar standart olması lazım.dışarıda ayrıyeten satılan kablolar mevcut çünkü.sonuçta kablo bu.kopabilir,kırılabilir vs.böyle durumlarla karşılaşıp satın alanlar bunları niye alsın.

yuvalar standart olması lazım.dışarıda ayrıyeten satılan kablolar mevcut çünkü.sonuçta kablo bu.kopabilir,kırılabilir vs.böyle durumlarla karşılaşıp satın alanlar bunları niye alsın.
Sadece bilgisayara takılan kısımlar standart. Güç kaynağına takılan kısımlar üreticiye kalmış. Standart değil.

@AliMert37 bu arada elinde multimetre falan varsa kendin bir şema çıkartabilirsin. Onu yaptıktan sonra soketler uyuşuyorsa ayarlayabilirsin kabloları teker teker söküp.

Buradan bakabilirsin. Tabii yanlış yaparsan kötü şeyler yaşanır.

Standart değil çok riskli yorumlar yapıyorsunuz dikkat edin. Sense muhabbeti bile olabiliyor takılıp takılamamasını geçtim.

@AliMert37 bu arada elinde multimetre falan varsa kendin bir şema çıkartabilirsin. Onu yaptıktan sonra soketler uyuşuyorsa ayarlayabilirsin kabloları teker teker söküp.

Buradan bakabilirsin. Tabii yanlış yaparsan kötü şeyler yaşanır.
Almaktan vazgeçtim şimdilik hocam

Standart değil kardeşim aynı marka da bile değişiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanamayabilirsin markayla iletişime geçip sor.

Geri