Bende de aynısı oluyorKuveyt bana da vermedi teklif iletilememiş gözüküyor hatta
128 cigolayt az değil mi yahu
iyi fiyat ama ben sığamam hocam yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim valideye 3 sene önce aldığım honor 90 da 12gb ram 512 hafıza varŞimdi baktım. Bana webden Kuveyt türk taksidi görünmüyor ama mobilden denedim görünüyor. 9 taksit sıfır faiz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu donanımda bu fiyatta cihazı 9 taksit peşin fiyatına alıyorsak 128GB ye sığacağız. bence gayet yeterli.
iyi fiyat ama ben sığamam hocam yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim valideye 3 sene önce aldığım honor 90 da 12gb ram 512 hafıza var
kuveyt onay verdi 9 taksite ekstra bir bedel süreç çıkıyor mu arkadaşlar ona göre alacağım
belge sigorta cart curt masrafı vs uğraştırmıyorlarsa ben alacağım
9 taksit gözükür ama sonradan ya telefonlarda vade farksız kredi yok diyip tüm parayı isterler mi diye bir düşündüm sordum bakalımEn dipte ne görünüyor ise odur. ekstra olan maliyetleri yazmak zorundalar.
Krediyi uygulamadan onaylıyorsunuz yanlış bilmiyorsam, oradan kontrol edersiniz. Üstüne hayat sigortası ya da işlem ücreti gibi ücretler çıkarabilirler ama cüzi olur o da, peşin fiyatına 9 taksit fırsatını kaçırmanıza engel bir miktar olmaz.kuveyt onay verdi 9 taksite ekstra bir bedel süreç çıkıyor mu arkadaşlar ona göre alacağım
belge sigorta cart curt masrafı vs uğraştırmıyorlarsa ben alacağım