b1rst
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
- Konu Sahibi Konu Sahibi
4K, 2K olur. Böyle monitor için baktıkca içinden cıkamadım ips de öyle oldu şimdi de bu oled konusunda önerilerinizi bekliyorum yukarda önerdikleriniz içinde teşekkür ederim@Tayfunns hocam 35kya hangisini önerirsin 4k, 27-32 inç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
woled 32 inç seçeneğin de var ama 39kydı galiba
32gx850a-b
![]()
Rehber: QD-OLED Monitör neden önerilmez?
W-Oled monitör neden alınmaz rehberinden sonra sıra geldi QD-OLED monitörlere. İkiside güzel ama kusurlarını söylemezsek olmaz. Sorun sayısı az ama kusurlar büyük. Işık altında ekranın morlaşması, algılanan kontrast'ın azalması ve siyahların griye dönmesi sorunları var. (QD de polarizer...www.technopat.net
![]()
Rehber: Woled monitör neden önerilmez?
Tandem W-oled ile sorunların azaltılacağını umut etmiştim ama durumlar değişmedi, hala bir çok sorunu var. Ayrıca fiyatları çok pahalı, 35-40k ya Gen 4 QD-Oled 4k monitörler varken Woled tarafında 4k Glossy bir model isterseniz XG32UCWMG almak zorundasınız. Onun da fiyatı 55-60k civarında...www.technopat.net
bir de woledde burnin gibi panel kaynaklı sıkıntılar daha sık çıkıyor qdye kıyasla uzun vadede
ben 5080 olsa ileride ekran kartı yükselteceksem mo27u2 yükseltmeyeceksem 272up e16 alırdım galiba