Boykot Mevzusu Anketi

Boykot yapıyor musun

• Oy kullanan toplam üye
    43

#ggosmanpaşa#

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
508
Şimdiden söylüyorum boykot yapanlara helal olsun

Forumda karşıma Pepsi konusu çıkınca forumda ne kadar boykot yapan iyi yürekli insanın olduğunu merak ettim

1000018679.webp

1000018678.webp

Bunlara rağmen yapmamak biraz garip bence

Daha çok bu firmaların Türk milletine karşı tutumlarından dolayı boykot etmek gerekiyor diğer sebepleri de hemen bunun ardından gelebilir. Ergenler arap falan diyip boykot etmiyorlar asıl mevzuyu kaçırıyorlar.

Kral Google Instagram VB de kullanma bütün verilerin İsrail le gidiyor haberin olsun

Türkiye'ye 3. sınıf ülke muamelesi çekip kalitesiz ürün üreten markaları (yerli markalar dahil) almamaya çalışıyorum ama filistin umrumda değil açıkçası

Kral Google Instagram VB de kullanma bütün verilerin İsrail le gidiyor haberin olsun
O yüzden Google alternatiflerini kullanmaya çalışıyorum benim elimden gelen bu maalesef

Çok da önemli verim yok Allah'a şükür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'ye 3. sınıf ülke muamelesi çekip kalitesiz ürün üreten markaları (yerli markalar dahil) almamaya çalışıyorum ama filistin umrumda değil açıkçası
Neden?

O yüzden Google alternatiflerini kullanmaya çalışıyorum benim elimden gelen bu maalesef

Çok da önemli verim yok Allah'a şükür

Neden?
Tarihine hakimsen geçmişte olanları bilirsin .

2. Olarak Türk halkı böyle bir zulüme maruz kalsa sen filistin halkının gidip de "Türkiye için özgürlük" , "Free Ankara" diye destek vereceğini mi zannediyorsun? Ben İsrail'i destekliyorum gibi bir cümle kurmadım zaten ama yapılanlar umrumda değil açıkçası .

Ayrıca arkadaş google ve instagram'ı sadece örnek vermiş . Günlük hayatta kullandığın birçok ürün İsrail menşeili . Ayrıca firefox dışı bütün tarayıcılar chromium tabanlı .

Pek ilgilendiğim bir mesele değil sadece uzaktan sorumlularına bela okumak geliyor elimden. Ama bu meselede çok fazla pr var hele ki şu görseller stüdyo gibi bir yer ayarlayıp çekmişler. Savaş kadar olmasada bizde deprem zamani çorba almaya gittiğimizde çorbamizi enkazın üstünden almadık adam gibi açık temiz bir alanda kuruluydu hersey. Kıyaslamiyorum ama bu cephede de çok fazla acındırma ve pr var. Heleki toplanan paraların dağıtılan ibanlarin hiçbirinin ulaştığına inanmiyorum. Filistinin bu duruma düşmesine sebep olan ben değilim Coca Cola aldım diye suçlu olduğumu da sanmıyorum. Hepsini geçtim isterseniz yahudilerin bütün mallarını heryerden kısıtlayin o muhimmatlari yine alıp yine saldıracaklar çünkü fonlayan bu durumdan memnun olan büyük devletler var. Yani o zulümler Coca colaya arielin kârına falan kalmıyor

Pek ilgilendiğim bir mesele değil sadece uzaktan sorumlularına bela okumak geliyor elimden. Ama bu meselede çok fazla pr var hele ki şu görseller stüdyo gibi bir yer ayarlayıp çekmişler. Savaş kadar olmasada bizde deprem zamani çorba almaya gittiğimizde çorbamizi enkazın üstünden almadık adam gibi açık temiz bir alanda kuruluydu hersey. Kıyaslamiyorum ama bu cephede de çok fazla acındırma ve pr var. Heleki toplanan paraların dağıtılan ibanlarin hiçbirinin ulaştığına inanmiyorum. Filistinin bu duruma düşmesine sebep olan ben değilim Coca Cola aldım diye suçlu olduğumu da sanmıyorum. Hepsini geçtim isterseniz yahudilerin bütün mallarını heryerden kısıtlayin o muhimmatlari yine alıp yine saldıracaklar çünkü fonlayan bu durumdan memnun olan büyük devletler var. Yani o zulümler Coca colaya arielin kârına falan kalmıyor
Bizim yapabildiğimiz bu kadar hocam bu zavallı Filistinlilere azcık yardımımız dokunsun en azından vicdanımız rahat olur

Tarihine hakimsen geçmişte olanları bilirsin .

2. Olarak Türk halkı böyle bir zulüme maruz kalsa sen filistin halkının gidip de "Türkiye için özgürlük" , "Free Ankara" diye destek vereceğini mi zannediyorsun? Ben İsrail'i destekliyorum gibi bir cümle kurmadım zaten ama yapılanlar umrumda değil açıkçası .

Ayrıca arkadaş google ve instagram'ı sadece örnek vermiş . Günlük hayatta kullandığın birçok ürün İsrail menşeili . Ayrıca firefox dışı bütün tarayıcılar chromium tabanlı .
Mümkün olduğu kadar boykot yapıyoruz hocam elimizden geldiğince yardım etmeye çalışmamız lazım

Şimdiden söylüyorum boykot yapanlara helal olsun

Forumda karşıma Pepsi konusu çıkınca forumda ne kadar boykot yapan iyi yürekli insanın olduğunu merak ettim

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bunlara rağmen yapmamak biraz garip bence
e. i. adlı dolandırıcı hapse atılınca türk firmalarını sırf kendileriyle aynı görüşte değil diye boyko eden elemanlar biz israil ürünlerine mümkün olduğunca uzak durmaya çalışınca bize ama onların burada türk çalışanları var ekmek yiyenler var diyordu :)))))) ikiyüzlüler şimdi kendilerde o dolandırıcıya sövüp duruyorlar hain diye

Son düzenleme:
Yapmaya çalışıyorum fakat Allah muhafaza bize aynı durum Allah korusun olsa bu ülkeler bizim gibi boykot yapacak mı boykot yapalım diyorsun yerli markalar fiyatları uçuruyor

Temizlik ürünlerinde yerli markalar diğer markalar kadar kaliteli değil kaliteli olsa bile pahalı

Geri