Boykot Mevzusu Anketi

Boykot yapıyor musun

• Oy kullanan toplam üye
    43
Şimdiden söylüyorum boykot yapanlara helal olsun

Forumda karşıma Pepsi konusu çıkınca forumda ne kadar boykot yapan iyi yürekli insanın olduğunu merak ettim

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bunlara rağmen yapmamak biraz garip bence
Boykot yapmıyorum şu görselleri gördükten sonra yapmamaya devam edeceğim teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Var var. Burada da vardır da kimse söyleyemez. :D
Ben şahsen severek dinliyorum bütün şarkılarını 😀

Pek ilgilendiğim bir mesele değil sadece uzaktan sorumlularına bela okumak geliyor elimden. Ama bu meselede çok fazla pr var hele ki şu görseller stüdyo gibi bir yer ayarlayıp çekmişler. Savaş kadar olmasada bizde deprem zamani çorba almaya gittiğimizde çorbamizi enkazın üstünden almadık adam gibi açık temiz bir alanda kuruluydu hersey. Kıyaslamiyorum ama bu cephede de çok fazla acındırma ve pr var. Heleki toplanan paraların dağıtılan ibanlarin hiçbirinin ulaştığına inanmiyorum. Filistinin bu duruma düşmesine sebep olan ben değilim Coca Cola aldım diye suçlu olduğumu da sanmıyorum. Hepsini geçtim isterseniz yahudilerin bütün mallarını heryerden kısıtlayin o muhimmatlari yine alıp yine saldıracaklar çünkü fonlayan bu durumdan memnun olan büyük devletler var. Yani o zulümler Coca colaya arielin kârına falan kalmıyor

Isparta'ya Coca Cola tesisi açıldı. Açılış cumhurbaşkanı tarafından yapıldı üstelik! Bu boykot mevzusu ben bildim bileli var ve artık ne kadar boş bir hareket olduğunu anlamamak için 2000'li yılların başındaymışız gibi yaşıyor olmak lazım. Yani internet yok, sosyal medya yok, bilgiye erişim yok...

Boykot yapmıyorum şu görselleri gördükten sonra yapmamaya devam edeceğim teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsen severek dinliyorum bütün şarkılarını 😀

@Che_ Bak, ne dedim sana? En azından çocuk delikanlı gibi söyledi ama. :D

Bana gram faydası olmayan adamlar niye umursiyim

boykot yapacaksanız eğer elinizdeki telefondan kullandığınız bilgisayara kadar hiçbirini kullanmamanız lazım sonuçta hepsi bir yerde israile bağlanıyor

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ben normalde bunu diyecek adam değilim ama forum döl israfı kaynıyor

boykot yapacaksanız eğer elinizdeki telefondan kullandığınız bilgisayara kadar hiçbirini kullanmamanız lazım sonuçta hepsi bir yerde israile bağlanıyor
Bu ülkede bu kadar büyük çaplı bir boykot yapmak için çok zengin falan olman lazım illaki israil ve abd ye bağlanıyor bir yerde

Boykot yapan arkadaslar su kardeslerimizin bize ihanetini anlatirsa sevinirim. Bir de turkmenistan kac senedir ne halde filistin mevzusu cikinca linclere karsilik turkmenistani da az da olsa konusmaya basladiniz. :))

Geri