Nvıdıa Sürümü Problemi: 616.56

Reaksiyon skoru
31
1787801186653.webp

Bu sürümü kurdum, pişman oldum. Temiz kurulumdan sonra fark ettim ki NVIDIA Denetim Masası yok. Yeniden başlattım pc'yi ve tekar kurulum yaptım ama yok. Bunu yapıp yaşayan oldu mu?

Son düzenleme:
terbiyeni takın dostum.. microsoft storedan control panelini indirebilirsin. Gerçi kullanmayı bilsen bütün ayarlar nvidia app içinde mevcut

Gerçi kullanmayı bilsen bütün ayarlar nvidia app içinde mevcut
Sorun değil bu. Kaldırıldı o. NVIDIA App kullanacaksınız artık çünkü tüm ayarlar eksiksiz mevcut

3d ayarlar nerede onu bulamadım onu yapacaktım ama direkt bir yer yok neyin altına gizlenmiş olabilir

1787831955306.webp

evet ama nerede, ben mi kullanmayı bilmiyorum arkadaşın dediği gibi, iyice bakmadım mı acaba

Ddu ile silip eski surume dönmeyi deneyiniz. Cozum suan o yeni güncelleme beklenmeli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hata almiyorsaniz yeni guncelleme ile sistem degisti diye biliyorum

Ddu ile silip eski surume dönmeyi deneyiniz. Cozum suan o yeni güncelleme beklenmeli
Hata almiyorsaniz yeni guncelleme ile sistem degisti diye biliyorum
chrome vs kullanırken ufak parlamalar olabiliyor ara sıra... çok kötüymüş ya, dpu hiç yapmadım ama genelde bir şey ler için ek şeyler kurmak hoşuma gitmiyor. Stüdyo versiyonuna mı geçsem aynı mıdır

microsoft storeda aratıp yükleye bilirsin nvidia denetim masasına isteğe bağlıya çevirdiler.

Son düzenleme:
Son sürümlerde zaten kaldırıldı çok istiyorsan microsoft store'dan indirebilirsin.

evet arkadaşlar kaldırılmış sonradan öğrendim. Nvidiapp'i o kadar kullanışlı bulmuyorum ve eksik hissettiriyor. Komik değil @Ou-Sama ve @TechGuy sanki ikisi aynı şeymiş gibi tavrı sinirlendirdi, aynen kanka nerede 3d ayarları bulamadım.

aaa pardon kullanmayı bilmiyorum ondan

evet arkadaşlar kaldırılmış sonradan öğrendim. Nvidiapp'i o kadar kullanışlı bulmuyorum ve eksik hissettiriyor. Komik değil @Ou-Sama ve @TechGuy sanki ikisi aynı şeymiş gibi tavrı sinirlendirdi, aynen kanka nerede 3d ayarları bulamadım.

aaa pardon kullanmayı bilmiyorum ondan
hocam ne sorun yaşadınız driverda ben de sımdı yeni kurdum kullanırken mouseyi falan oynatırken kasıyormus hıssıyatı verıyordu hareket ederken eskiye döndüm

Geri