G.Skill Trident Z5 Rgb 48 GB (2x24) 6800 MHZ Cl34 Alınır mı?

welkin

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
29300
Başlıktaki RAM 29300 TL. Sıfır kapalı kutu sizce bu fiyata alınır mı?
Beklesem ileride mesela kasım indirimlerinde falan fırsat yakalama şansım olur mu yoksa şimdi almam mantıklı mı?

alınır 2x16 patriotlar bile 26 civarına denk geliyor. mlsf indirim gelme ihtimali çok düşük hatta ucuz parçalara bile zam gelmesi bekleniyor

Sarı siteden mi ?

fiyat iyi ama şöyle bir şey var 48 gb rame ihtiyacın olacak mı ?
Aynı şeyi söylemeye gelmiştim, bütçe sıkıntılıysa 16 tek kanal alıp sonrasında dual yapılabilir illa 2x16 veya 24 olmasına gerek yok şahsi düşüncem

Aynı şeyi söylemeye gelmiştim, bütçe sıkıntılıysa 16 tek kanal alıp sonrasında dual yapılabilir illa 2x16 veya 24 olmasına gerek yok şahsi düşüncem
32 alsın 17 18e bulup 16 yetersiz malesef

fiyat iyi ama şöyle bir şey var 48 gb rame ihtiyacın olacak mı ?

Oyun için fps farkı çok elle tutulur değil bence ama bütçe varsa tabi 32 almak daha iyi
Yani 32 gb ram kullanıyorum şu an ama garantisi bitmeden satacağım, farklı 32 gb ram aradım 25 gündür kendi şehrimde ya da paramgüvende ile bulamadım 17 18 civarı. Genelde 20 falan oluyor ilanlar 48gb 29 a almak mantıklı geldi o yüzden hem de kutu açılmamışken. İleride de arttırmam gerekmez kafa rahat olur diye bulmuşken alayım dedim. Bir de bende çift monitör var 20 sekme açık kalıyo arkada sürekli kullanıyorum, kullanıma göre de 48gb iyi olur diye düşündüm.

Yani 32 gb ram kullanıyorum şu an ama garantisi bitmeden satacağım, farklı 32 gb ram aradım 25 gündür kendi şehrimde ya da paramgüvende ile bulamadım 17 18 civarı. Genelde 20 falan oluyor ilanlar 48gb 29 a almak mantıklı geldi o yüzden hem de kutu açılmamışken. İleride de arttırmam gerekmez kafa rahat olur diye bulmuşken alayım dedim. Bir de bende çift monitör var 20 sekme açık kalıyo arkada sürekli kullanıyorum, kullanıma göre de 48gb iyi olur diye düşündüm.
al o zaman düşürmeye çalış biraz daha olmuyorsa alırsın

Geri