10 inç daha büyük ama 20 bin daha verilmez.
%33 daha büyük 7510 inç daha büyük ama 20 bin daha verilmez.
40 bin olsaydı iyiydi
Mecbur 65ck6yı bekleyeceğiz.
Fiyat % 33 artsa tamam derdim de, 40kdan yukarısı bana pahalı geliyor. Yine de teşekkürler üstat.%33 daha büyük 75
Kargo gelince alma otomatik iptal oluyor. Bu N11 ile MediaMarktın entegrasyonu çok saçma Kasım indirimlerinden bir ürün yakalamıştım adresi yanlış seçmişim sipariş verildi ekranı geldiği an fark ettim hatayı, adamlar düzeltmedi sipariş iptali de yapmadı allahtan adres tanıdıktı da ona alma kargoyu dedim öyle kurtulduk.N11 iptal ettirmiyor nasıl yapıcaz yurtiçi kargoda kargodayken iptal etme varmıydı ?
Müşteri hizmetlerine yazdım onlarda iptal edemiyor direkt hazırlanıyora geçtiği için.Miniled olsa iptal etmezdim görsele bakıp direkt aldım.Kargoya verilmesini bekleyecem.Kargo gelince alma otomatik iptal oluyor. Bu N11 ile MediaMarktın entegrasyonu çok saçma Kasım indirimlerinden bir ürün yakalamıştım adresi yanlış seçmişim sipariş verildi ekranı geldiği an fark ettim hatayı, adamlar düzeltmedi sipariş iptali de yapmadı allahtan adres tanıdıktı da ona alma kargoyu dedim öyle kurtulduk.
Kağıt üzerinde öyle ama pek değil yani. 85 inç olanında 112 dimming zone var 65 inçte onun yarısı kadar falan vardır desek olmasa da olur seviyesinde zone sayısı. 144Hz HVA Qled panel bu fiyata yine iyidir o ayrı.Ne miniled değilmiş