Nvidia DLSS 5 Çıkardı Peki Ya AMD?

BilginTR

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nvidia DLSS 5 sürümünü çıkardı, oyunlarda grafiklerde bariz bir düzeltme yapıyor, peki ya AMD bunun karşılığında bir güncelleme yapar mı , FSR güncellemesi olur mu sizce? Sanırım destekleyen modellerde yazılım güncellemesi ile geliyor, düşüncelerinizi merak ettim

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nvidia DLSS 5 sürümünü çıkardı, oyunlarda grafiklerde bariz bir düzeltme yapıyor, peki ya AMD bunun karşılığında bir güncelleme yapar mı , FSR güncellemesi olur mu sizce? Sanırım destekleyen modellerde yazılım güncellemesi ile geliyor, düşüncelerinizi merak ettim
imkanı yok böyle bir teknoloji yapamazlar yakın zamanda

biraz zor

neden ki hocam ?
rt performansı zaten kötü amdlerin üst segment kartları da yok önce rt performansını iyileştirecekte ai kısmına girecektee 1 sene oldu mfg alternatifi bile çıkartamadılar.

AMD hep geriden gelir.
Daha adamlar multi Frame gene cevap veremedi.
Nvidia 4x'i geçti 6x'i hizmete aldı. Seneye belki 8'i getirecek.
Nvidia artık yazılım AMD donanım şirketi.

Anladığım kadarıyla tensor ve cuda dan besleniyor dlss5, hal böyleyse amdnin nvidia gibi performans vermesi çok zor dlss5 benzeri bir teknolojide
2 yıl önce yapay zeka mokoko kokoydu 2 yıl sonra ne olur ALLAH bilir amd 2 yılda çıkarır böyle bişe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,711
Üyeler
202,695
Son üye
Ramazanb.
Geri