hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,277
oyun linki var mı abiAkşam 30 dk lık bir etkinlik var ona katılıyorum ayda 5k civarı gelir getiriyor.
oyun linki var mı abiAkşam 30 dk lık bir etkinlik var ona katılıyorum ayda 5k civarı gelir getiriyor.
Knight online oyun ya, steam üstünde de sunucuları var ama steam sunucularında oyuncu çok az önermem. Usko diye geçen asıl kendi clientinde oynamak lazım o sunucular kalabalık.oyun linki var mı abi
valla hocam iğrenç gözüküyor öyle söyleyeyim sen zevk aliyorsan hic sıkıntı yok yaşımdan çok oynamissinKnight Online'ı hala oynuyorum, oyun 20-25 yıllık falan. Merak ettiğim hiç görmemiş biri baktığında ne görüyor?
Ben yıllardır oynadığımdan tarafsız bakamıyorum, hiç görmemiş arkadaşların yorumları nedir?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
maşallah hocamHocam geçen yıl sadece akşam etkinliğe girerek 40-50 bin tl falan gelir elde ettim. Üstüne eğleniyorum birde.
anladım kusura bakma okumadim orayi tamKardeşim ben 20 yıldır oynamıyorum oyun 20 yıllık![]()
Mesela burası pazar alanı, bakınca ne görüyorsun. Samimi olabilirsiniz fikirlerinizi merak ediyorum.maşallah hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anladım kusura bakma okumadim orayi tam
oyun değil ticarethane, söylenenlere göre içinde yalnızca para dönmeyen oyuncuk, bahenesel pikseller topluluğu, yerden yere vurulmuşluk, hatta ileri gidiyim, askerde kuma sıçmışlık.Knight Online'ı hala oynuyorum, oyun 20-25 yıllık falan. Merak ettiğim hiç görmemiş biri baktığında ne görüyor?
Ben yıllardır oynadığımdan tarafsız bakamıyorum, hiç görmemiş arkadaşların yorumları nedir?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam çok samimi söylüyorum ciddi gelir elde ediliyor, bizzat 50k kadar kazandım.oyun değil ticarethane, söylenenlere göre içinde yalnızca para dönmeyen oyuncuk, bahenesel pikseller topluluğu, yerden yere vurulmuşluk, hatta ileri gidiyim, askerde kuma sıçmışlık.
?''Ekşi''mi oldu yorum ne?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıyetten gelir elde ettim diyenlerin yüzde 90'ının palavra sıktığı (niye bu oyunu mu oynuyosun hala yorumları gelince) yaptığı savunma mekanızması, kanıtsızlık, ortaya karışık salla barışıklık durumu oyun.