• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Öneri PlayStation 5 İçin Monitör Önerisi..

maho42

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5500
Merhaba hocalarım,

Bu yılın şubat ayından itibaren PlayStation konsolumu salondaki televizyon ile kullanıyorum. Ancak artık odama geçmek istediğim için bir monitör almayı düşünüyorum. Fakat monitör konusunda pek bilgim olmadığı için ne alacağım konusunda kararsızım.

Bütçemi maksimum 5.500 TL civarına kadar zorlayabilirim. Bu bütçe aralığında PlayStation için önerebileceğiniz bir monitör varsa tavsiyelerinizi duymayı çok isterim.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Sadece ps5 slim-fat kasa ise max 120hz 1080p monitör yeter. Size bakayım link atayım en uygununu

Hocam aktif olarak kullandığım bir monitör açıkçası güzel HD kalitede 24inç diyorsanki bütçemi 8500TL zorlarım 2k ips samsung var birde şöyle

Ps5 için yeterde artar. Hoparlör yok ve monitör deki hoparlörden kalite beklemezsin. Kontrole kablolu bağlantı yaparsın veya kulaklık kullanırsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aktif olarak kullandığım bir monitör açıkçası güzel HD kalitede 24inç diyorsanki bütçemi 8500TL zorlarım 2k ips samsung var birde şöyle
Ps5 için 2k ve 200hz çok gereksiz

Ps5 için yeterde artar. Hoparlör yok ve monitör deki hoparlörden kalite beklemezsin. Kontrole kablolu bağlantı yaparsın veya kulaklık kullanırsın

HDMI 2.1 fark yaratmıyor mu PS5 için.

Hocam ben sadece PS5 açısından bakmadım ileride kendi farklı şeylerdede kullanabilir artı olarak bence 2K güzel 200HZ de ilerleyen zamanlarda PC aldığında kullanabilsin diye iki monitörüde aktif olarak kullanıyorum bende PS5 kullanıcısıyım bence ikiside hem sağlam hem renk doğruluğu güzel hemde her zaman iş görecek cihazlar

Hocam ben sadece PS5 açısından bakmadım ileride kendi farklı şeylerdede kullanabilir artı olarak bence 2K güzel 200HZ de ilerleyen zamanlarda PC aldığında kullanabilsin diye iki monitörüde aktif olarak kullanıyorum bende PS5 kullanıcısıyım bence ikiside hem sağlam hem renk doğruluğu güzel hemde her zaman iş görecek cihazlar
Ben monitörü alırken hem PC hem PS5 için aldım ikisini tek yerde kullanıyorum 2k hoparlörlü monitör aldım , tek eksisi HDMI versiyonu 2.0.

Ben monitörü alırken hem PC hem PS5 için aldım ikisini tek yerde kullanıyorum 2k hoparlörlü monitör aldım , tek eksisi HDMI versiyonu 2.0.
Bende aynı şekilde tek başıma oynarken Lenovoyu tercih ediyorum ama arkadaşlarım geldiğinde veya maç film formula vs izlerken veya arkadaşlarımla pes gibi turnuvalar yaptığımızda Samsungu kullanıyorum Hoparlörü yok ama onuda 3.5 mm jack kullanan iki adet jbl hoparlör iş görüyor zaten

Adam sadece ps5 slim kullanacak siz 2k 120hz ve üstü öneriyorsunuz 😂.

Eğer ileride ps5 pro alacaksa 4k monitör veya Tv alsın.
Sadece ps5 ise 1080p 60hz bile yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,622
Üyeler
202,916
Son üye
enesjdod
Geri