OLED Televizyon Önerisi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
130000
Selamlar

65-77" oled televizyon arıyorum. Birkaç televizyona baktım fakat hangisini almam daha mantıklı karar veremedim.

S90F
S90H
S95H
LG G5
LG G6

Önerilerde genel olarak gördüğüm televizyonlar bunlar. Hangisi ile ilerlemek daha mantıklı karar veremedim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Selamlar

65-77" oled televizyon arıyorum. Birkaç televizyona baktım fakat hangisini almam daha mantıklı karar veremedim.

S90F
S90H
S95H
LG G5
LG G6

Önerilerde genel olarak gördüğüm televizyonlar bunlar. Hangisi ile ilerlemek daha mantıklı karar veremedim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Samsung kanadında S90F QD OLED panel iken S90H WOLED paneldir. Buna dikkat edin. Yine aynı şekilde bu tabloda S90H ve S95H Mat kaplamaya sahipken diğer modeller parlak paneldir. Bütçe 130.000 demişsiniz, bütçeniz S90F'i karşılıyor sanki sadece? Eğer bütçe sorunu yoksa S95H derim ben. S95H, QD OLED'dir bu arada. Geçen yıl aynı seçimi ben de yapmak zorunda kalmıştım, S95F aldım.

Samsung kanadında S90F QD OLED panel iken S90H WOLED paneldir. Buna dikkat edin. Yine aynı şekilde bu tabloda S90H ve S95H Mat kaplamaya sahipken diğer modeller parlak paneldir. Bütçe 130.000 demişsiniz, bütçeniz S90F'i karşılıyor sanki sadece? Eğer bütçe sorunu yoksa S95H derim ben. S95H, QD OLED'dir bu arada. Geçen yıl aynı seçimi ben de yapmak zorunda kalmıştım, S95F aldım.
Aradaki fiyat farkına değecek bir fark var ise bütçeyi gevşetebilirim. Anladığım kadarıylada yazdıklarımın arasından S95F i öneriyorsunuz.

Aradaki fiyat farkına değecek bir fark var ise bütçeyi gevşetebilirim. Anladığım kadarıylada yazdıklarımın arasından S95F i öneriyorsunuz.
Bunlardan birini al geç çok lafı uzatmanın manası yok

HEMEN AL yoksa indirim biter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi artırabilirsen de bunu al

LG dışında her marka olur

LG dışında her marka olur

Kullanıyorum memnunum alınır

Uygunsuz davranış
Kullanıyorum memnunum alınır
Ben senin zekanda sorun olduğundan bayağı bir şüphelenir oldum artık. Nasıl bir meyve suyusun testi çöz bakayım Onedio’da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

130000 TL parayı benim özel hayatımı dinleyip, kaydedip nereye satıldığı belli olmayan yerlere pazarlansın diye harcamayı mantıklı bulmuyorum. Dersen ki benim özel hayatımın mahremiyetimin hiçbir anlamı yok sorun değil o zaman LG güzel marka

Fiyat farkına kesinlikle değecektir. S95H'ı öneriyorum. S95F bir önceki nesil. Uzun lafın kısası, QD OLED teknolojili bir panel istiyorsanız ve cihazı bir pencereye karşı veya çok fazla güneş alan bir mekanda kullanıyorsanız S95H'ı tercih edin. Daha geleneksel bir WOLED panel istiyorsanız ve ekrandaki yansımalar beni rahatsız etmez diyorsanız C6. Önceki nesillere bakmayın zaten.

Hepinizin ilgisi için teşekkürler vatan bilgisayardaki indirim ve ev sinema sistemi hediyesi fırsatıyla S95H ta karar verdim.

Geri