Max 1.500tl Ye Mouse Onerisi Lazim

Arkadaşımda var çok memnun

Arkadaşımda var çok memnun
bunu da dusunndum ama dragonfly v3 un durusu daha cok benim elime uygun gibime geldi emin olamadim

bunu da dusunndum ama dragonfly v3 un durusu daha cok benim elime uygun gibime geldi emin olamadim

bunu al hocam daha iyi

bunu al hocam daha iyi
havit in mouse u 800 bu 1600 aradaki 2 kat fiyat farkina deger mi peki rivals 3 ten gecicem scroll bozuldu

Cuma İncehesap gaming gecesi var onu bekle belkide ucuza mouse gelir alırsın acele etme.
incehesap in bindirimleri indirim oluyor mu artik hic bakmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

icime sinemedi hocam z1 ya a9 un sensoru bide daha cok guven veriyor

Havit'den fare gerçekten alınmaz. Bir sürü kulaklığı ve klavyesini denedim, hiç fare denemedim. Ama fiyat ve özellik olarak kötü tercihler yapıyorlar. Ajazz'dan çok da farkı yok. Fare tarafında Çinli ana üreticiler daha ideal.

Tasarımı eline uygunsa şu ürün de alınabilir.

Havit'den fare gerçekten alınmaz. Bir sürü kulaklığı ve klavyesini denedim, hiç fare denemedim. Ama fiyat ve özellik olarak kötü tercihler yapıyorlar. Ajazz'dan çok da farkı yok. Fare tarafında Çinli ana üreticiler daha ideal.

Tasarımı eline uygunsa şu ürün de alınabilir.
hocam dragonfly v3 ile a9 arasinda kaldim elim orta boyut ama parmaklarim uzun biraz mouse u da her sekilde tutuyorum mubarek belli olmuyo bi claw bi palm :LOL:

Bu ürün de var.

Geri