İkinci El Ürün Hakkında

Chitragupta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
412
Arkadaşlar, ikinci el sattığım bir ürüne ilginin aniden artmasının sebebini anlayamadım. Sattığım ürün ekran kartı ve fiyatı da piyasa fiyatı. Ürün aylardır sitede duruyor. Aylardır duran ürün son haflarda hiç olmadığı kadar hemen alabilirim neredesin ile doldu. Bunun Gta 6 ile bir ilişkisi var mıdır? Veya bir yayıncı benim ekran kartını bir yerde çok mu övdü? Ürün belli olmasın diye ve referans link paylaşımı olmasın diye ayrıntı vermeyeceğim ama nedenini anlamaya çalışıyorum.

Arkadaşlar, ikinci el sattığım bir ürüne ilginin aniden artmasının sebebini anlayamadım. Sattığım ürün ekran kartı ve fiyatı da piyasa fiyatı. Ürün aylardır sitede duruyor. Aylardır duran ürün son haflarda hiç olmadığı kadar hemen alabilirim neredesin ile doldu. Bunun Gta 6 ile bir ilişkisi var mıdır? Veya bir yayıncı benim ekran kartını bir yerde çok mu övdü? Ürün belli olmasın diye ve referans link paylaşımı olmasın diye ayrıntı vermeyeceğim ama nedenini anlamaya çalışıyorum.
Ay başı ya maaşlar yattı. Burslarda ayın 8-9unda yatıyor ondandır herhalde.

Aylardır fiyatı aynı tuttuysanız eğer ekran kartlarının fiyatları zıpladı. Belki ondandır

Aylardır fiyatı aynı tuttuysanız eğer ekran kartlarının fiyatları zıpladı. Belki ondandır
Onu da kontrol ettim. Diğer satıcılarla aynı fiyatlara satıyoruz. Onlarda böyle benzer anlık rağbet göremedim.

Ay başı ya maaşlar yattı. Burslarda ayın 8-9unda yatıyor ondandır herhalde.
Dediğim gibi aylardır duran ürün. Geçmiş aylarda da benzer bir durum olabilirdi ama olmadı. Ben de şaşırıp araştırmaya başladım ürün teknolojik bir gelişmemi yaşadı, birileri övgüde mi bulundu diye.

Onu da kontrol ettim. Diğer satıcılarla aynı fiyatlara satıyoruz. Onlarda böyle benzer anlık rağbet göremedim.

Dediğim gibi aylardır duran ürün. Geçmiş aylarda da benzer bir durum olabilirdi ama olmadı. Ben de şaşırıp araştırmaya başladım ürün teknolojik bir gelişmemi yaşadı, birileri övgüde mi bulundu diye.
Knk seninki tepe mpdeldir sen diğer kötü model fiyatına koymuşsundur ondandır

ekran kartı modeli ne ki ?

Knk seninki tepe mpdeldir sen diğer kötü model fiyatına koymuşsundur ondandır
Yok yahu tepe model falan da değil. Orta modellerden. Ben bu Dlss 5 ve Gta 6 mevzularına yordum biri bir şey paylaşmıştır diye ama göremedim. Belki sizler bir şey duymuşsunuzdur diye sorayım ddedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

site öne çıkarılanlara atmıştır algoritma yapıyor bazen
Bu olabilir belki.
ekran kartı modeli ne ki ?
3000 serisi bir kart.

Yok yahu tepe model falan da değil. Orta modellerden. Ben bu Dlss 5 ve Gta 6 mevzularına yordum biri bir şey paylaşmıştır diye ama göremedim. Belki sizler bir şey duymuşsunuzdur diye sorayım ddedim.

Bu olabilir belki.

3000 serisi bir kart.
3060 12gb ise olabilir. 8 gb vram yetmiyor diyorlar da ondan olabilir...

ürünlere ilgi artmadı, sıfır fiyatları uçunca 2. el fiyatlarıda arttı, 16-17k ya bulunan 5060 oldu sana 20k, 33-34k lık 5070 ler 45k ya dayandı

çok düşük bi ihtimalde şu var, 5060 ti 16 gb fiyatları uçunca llm ciler 12 gb 3060, yada 10 gb vram için 3080 alıyor olabilir, llm modelleme için yüksek vram lazım 8 gb kart almak istemeyenlerin durağı daha yüksek vramı olan kartlar

Okullar açılırken ve kapanırken böyle hareketlenmeler oluyor. Özel bir şey olduğu yok 3000 serisine

Geri