Rehber Iron Psu Tier List & Database Artık Site Olarak Yayında: İronscalelabs.Com

Hocam temelde yapay zeka kullanmışsınız galiba yapmak için bu yapay zeka neden siyah yapıyor tüm siteleri anlamadım.
Tam Yapay zeka değil. Custom CSS ve HTML kullanıldı zaten. Hazır şablon kullanılmadı. Yapay zeka olanlar şöyle gözüküyor;

1789067972570.webp

Beyaz temada var;

1789068011250.webp

1789068024045.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sitenin ilk hali böyleydi bakmak isteyen olursa;

1789068167695.webp

Tam Yapay zeka değil. Custom CSS ve HTML kullanıldı zaten. Hazır şablon kullanılmadı. Yapay zeka olanlar şöyle gözüküyor;

Alıntıyı görüntüle

Beyaz temada var;

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam site çok güzel sık kullanılanlara ekledim lakin tavsiye şu yönde excel tablosunda alt alta olduğu şekilde olursa daha sağlıklı olur çünkü şuan psuların listesi büyük kartlar halinde çok fazla alan kaplıyor. filtreleme bir seçenek tabii ki ama liste şeklinde olması daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Hocam site çok güzel sık kullanılanlara ekledim lakin tavsiye şu yönde excel tablosunda alt alta olduğu şekilde olursa daha sağlıklı olur çünkü şuan psuların listesi büyük kartlar halinde çok fazla alan kaplıyor. filtreleme bir seçenek tabii ki ama liste şeklinde olması daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
İki türlü gösterim şekli ekleyebilirim. Default kartlı olur, sonradan senin dediğin gibi değiştirilebilir.

dostum eline koluna sağlık, kasayı değiştirmeden önce psu bakarken senin excele denk geldiğimde "hangi deli bununla bu kadar uğraştı helal olsun" diyip seni bulamamıştım.
güç kaynağı konusunda el kitapçığı değerinde bir çalışma olmuş, tekrardan emeğine sağlık.
steampunk tarzındaki tasarıma da bayıldım 🤘

Yaklaşık birkaç aydır uğraştığım IRON PSU Tier List’i sonunda ayrı bir siteye taşıdım.

Şu an veritabanında 200’den fazla güç kaynağı var. Sadece Tier vermek yerine mümkün olduğunca platform, OEM, topoloji, MOSFET/kontrolcüler, kapasitörler, korumalar, kablolar, fan, ripple-regülasyon, transient, hold-up gibi bulabildiğim verileri de tek yerde toplamaya çalıştım.

IRONScale Labs tarafında kendi yaptığım testler de var. Şu anda sitede sadece Green incelemesi ekli ama diğerleri de sonradan gelecek. Ana şema hazır olduğu için kalanlarda daha çok fotoğrafları düzenlemem gerekiyor. Şu ana kadar 4 PSU ve 7 telefon adaptörünü; ripple, regülasyon, sıcaklık ve çeşitli yük testleri dahil olmak üzere inceledim. Zamanla kendi testlerimi de artıracağım.

Bir de Alpha PSU Tavsiye Asistanı var ama özellikle belirteyim: şu an bayağı, hem de bayağı beta. Yani satın alma önerisi almak için kullanılmasını asla önermiyorum; daha çok sistemin nasıl çalıştığını denemek için koydum. Fiyatlandırma ve sıralama mantığını çözersem o zaman güvenin.

Site:
https://ironscalelabs.com/

Eksik veri, yanlış fotoğraf, yanlış bileşen eşleşmesi veya saçma çalışan bir yer görürseniz yazarsanız sevinirim. Özellikle mobil tarafta farklı cihazlardan geri bildirim işime yarar.​
Tebrikler çok faydalı eline sağlık bir eleştirim olacak Georgia font kullanmışsın sanırım birkaç yerde aşırı rahatsız ediyor bunu yerine diğer kullandığın font üzerinden devam etsen daha iyi

Tebrikler çok faydalı eline sağlık bir eleştirim olacak Georgia font kullanmışsın sanırım birkaç yerde aşırı rahatsız ediyor bunu yerine diğer kullandığın font üzerinden devam etsen daha iyi
Palatino Linotype, Book Antiqua falan var ama çoğunluk Georgia hocam. O rahatsız eden kısımlar nereler?

1789117511050.webp

1789117493734.webp

Bu özellik eklendi. Default olarak kartlı görünüm ile açılıyor site, sonradan ayarlar kısmından değiştirilebiliyor.

Elinize sağlık. Detaylı bir site olmuş zamanla daha da ufak tefek şeyler hallolur. Bende geçen beyaz sistem için Ack 750 Bronze white modelini aldım bütçe kısıtlıydı 6 taksit 3 k ya beyaz diye. Tier listler de C- gözüküyor burada daha detaylı gördüm teşekkürler.

Netteki diğer listlerin çoğunu tek satır üzerinden takip etmek gerekiyor detaylı bir açıklama olmadığından yeterli olmuyor alırken ürünleri.
Biraz alırken zar atmak gerekiyor ürünü. En iyisi kullanıcı yorumları ve incelemeleri oluyor ve senin hazırladığın gibi detaylı bir site...Emeğine sağlık.

Veri tabanına görsel arama ve platform arama geldi.

1789224007999.webp

1789224027468.webp

Artık veritabanı üzerinden kolayca güç kaynaklarının iç kısımları veya üreticilerin platformları karşılaştırılabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,320
Üyeler
203,132
Son üye
Çikoo7
Geri