Hangi ama kartı almam lazım hangi işlemciyi alacağımı bilmiyorum Anakart aldığım zaman başka varışlarda alacağım m2 ssd slotu en az 2 tane almasını ve en az bir ya da 2 tanesinin gen 5 olmasını istiyorum (AMD işlemci alacağım)
Msı mag b850 gaming plus max WiFi nasılB850 tomahawk yada x870 apurs wifi7
Hangi ama kartı almam lazım hangi işlemciyi alacağımı bilmiyorum Anakart aldığım zaman başka varışlarda alacağım m2 ssd slotu en az 2 tane almasını ve en az bir ya da 2 tanesinin gen 5 olmasını istiyorum (AMD işlemci alacağım)
www.itopya.com
Hiç bu markayı duymadım iyi bir marka mı![]()
NZXT N7 B850 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI6E M.2 HDMI Beyaz ATX Anakart | ITOPYA
NZXT N7 B850 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI6E M.2 HDMI Beyaz ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile N7-B85XT-W1 ITOPYA'dawww.itopya.com
İyise b850m tomahawk bays iyi x870 aoursdan da iyiMsı mag b850 gaming plus max WiFi nasıl
Nasıl duymadın ayıpHiç bu markayı duymadım iyi bir marka mı
Anakartları bilmiyorumİyise b850m tomahawk bays iyi x870 aoursdan da iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl duymadın ayıp
Boşver B850 Tpmahawk al senAnakartları bilmiyorum
Benim aklımda asus b850m max gaming WiFi , asus prime b850 plus WiFi, msı pro b850 p WiFi msı mag b850 gaming plus max, asus tüf gaming b850m plus WiFi, msı b850 gaming plus WiFi ve sizin dediğiniz next b850 nin arasında kaldı oyun ,grafik ve oc için alacağımİyise b850m tomahawk bays iyi x870 aoursdan da iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl duymadın ayıp
Tm alabileceğin 20k altı en iyi ksrt B850 Tomahawk Wifi knkBenim aklımda asus b850m max gaming WiFi , asus prime b850 plus WiFi, msı pro b850 p WiFi msı mag b850 gaming plus max, asus tüf gaming b850m plus WiFi, msı b850 gaming plus WiFi ve sizin dediğiniz next b850 nin arasında kaldı oyun ,grafik ve oc için alacağım
Teşekkür ederim abi ilk parçam bu Anakart olacak teşekkür ederimTm alabileceğin 20k altı en iyi ksrt B850 Tomahawk Wifi knk
Rica ederim ne demek alah nasip etsin ramleri güzel bişiler almayıdaTeşekkür ederim abi ilk parçam bu Anakart olacak teşekkür ederim
İnşallah abiRica ederim ne demek alah nasip etsin ramleri güzel bişiler almayıda