❌İndirim Bitti! Asus Dual Geforce RTX 5060 Ti 16gb Gddr7 🔥🔥 34.291tl

öyle görünüyor. bende yakın zaman içinde topladım referansçı arkadaş sağ olsun sayesinde 5080 aldım. bu karttan da 2 tane aldım kartta limit bitti. ürünler gelsin kutuyu açmadan ikinci elde ilana koyucağım.
Nasıl aldn

Böyle bir link formatı yok. 50 tane parametre içeriyor. Bundan sonra linklerinizi temizleyin öyle atın yada oto temizleyen script:

Böyle bir link formatı yok. 50 tane parametre içeriyor. Bundan sonra linklerinizi temizleyin öyle atın yada oto temizleyen script:

bu link yapısı amazonda arama yapınca ortaya çıkıyor örneğin stanley 1.9 lt termos araması yaptım böyle saçma sapan bir link sisteminide sadece amazon kullanıyor yüksek ihtimal

gizlilik açısından her hangi bir sorun yok neden silmemiz bu kadar önemli? o vakitte belki stok biticek hızlı hareket ettiğim için bu şekilde atıyorum ki. forum harici kimse yararlanmasın

gizlilik açısından her hangi bir sorun yok neden silmemiz bu kadar önemli? o vakitte belki stok biticek hızlı hareket ettiğim için bu şekilde atıyorum ki. forum harici kimse yararlanmasın
Linkindeki parametrelerin ne içerdiğine hakim misin? Bir dış bağlantıdan gitseydin, içinde tag ve affliate parametreleri de olabilirdi ve o şekilde de paylaşacaktın, öyle olsaydı referans içermesi sebebiyle uyarı alabilirdin. Yani bunları inceleyip attığını sanmıyorum bu sebeple olabildiğince sade bağlantı paylaşılmasını teşvik ediyoruz. Amazon'u ve ortaklarını verilerimiz ile beslemeye gerek yok.

Attığın link aslında bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B0F4DVKSZ4

Linkindeki parametrelerin ne içerdiğine hakim misin? Bir dış bağlantıdan gitseydin, içinde tag ve affliate parametreleri de olabilirdi ve o şekilde de paylaşacaktın, öyle olsaydı referans içermesi sebebiyle uyarı alabilirdin. Yani bunları inceleyip attığını sanmıyorum bu sebeple olabildiğince sade bağlantı paylaşılmasını teşvik ediyoruz. Amazon'u ve ortaklarını verilerimiz ile beslemeye gerek yok.

Attığın link aslında bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B0F4DVKSZ4
düzenledim bakarsınız

Baba nolmuş bu fiyatlara baba 1 yıl önce imzadaki sistemi 39kya aldim babaaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,090
Üyeler
203,706
Son üye
Narenciy