dr.luciano
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,191
link verebilir misin ?bundle paket var 4bin tl farkla power suply dahil o da mantıklı hala
link verebilir misin ?bundle paket var 4bin tl farkla power suply dahil o da mantıklı hala
Nasıl aldnöyle görünüyor. bende yakın zaman içinde topladım referansçı arkadaş sağ olsun sayesinde 5080 aldım. bu karttan da 2 tane aldım kartta limit bitti. ürünler gelsin kutuyu açmadan ikinci elde ilana koyucağım.
Böyle bir link formatı yok. 50 tane parametre içeriyor. Bundan sonra linklerinizi temizleyin öyle atın yada oto temizleyen script:
bu link yapısı amazonda arama yapınca ortaya çıkıyor örneğin stanley 1.9 lt termos araması yaptım böyle saçma sapan bir link sisteminide sadece amazon kullanıyor yüksek ihtimalBöyle bir link formatı yok. 50 tane parametre içeriyor. Bundan sonra linklerinizi temizleyin öyle atın yada oto temizleyen script:
Amazon URL Temizleyici
Nedir ve ne işe yarar?
Bir Amazon linkine tıkladığınızda adres çubuğuna yerleşen takip ve referans parametrelerini tespit eden ve silerek gizliliğinizi korumayı amaçlayan bir scripttir. Ek olarak, Amazon ürün sayfalarının linklerini en kısa hali olan /dp/ASIN formatına çevirir. Sayfa yüklendikten sonra arkaplandan eklenen parametreleri de dinamik olarak takip eder ve temizler.
Örneğin bu linki -->...
- XanthiN
- Cevap: 25
- Forum: Web Tasarım ve Kodlama
gizlilik açısından her hangi bir sorun yok neden silmemiz bu kadar önemli? o vakitte belki stok biticek hızlı hareket ettiğim için bu şekilde atıyorum ki. forum harici kimse yararlanmasınBöyle bir link formatı yok. 50 tane parametre içeriyor. Bundan sonra linklerinizi temizleyin öyle atın yada oto temizleyen script:
Amazon URL Temizleyici
Nedir ve ne işe yarar?
Bir Amazon linkine tıkladığınızda adres çubuğuna yerleşen takip ve referans parametrelerini tespit eden ve silerek gizliliğinizi korumayı amaçlayan bir scripttir. Ek olarak, Amazon ürün sayfalarının linklerini en kısa hali olan /dp/ASIN formatına çevirir. Sayfa yüklendikten sonra arkaplandan eklenen parametreleri de dinamik olarak takip eder ve temizler.
Örneğin bu linki -->...
- XanthiN
- Cevap: 25
- Forum: Web Tasarım ve Kodlama
stok 3 du gitmiş hocam o da 38 bindi yaninda bu ekran kartı ve power supply vardı asusunlink verebilir misin ?
stok 3 du gitmiş hocam o da 38 bindi yaninda bu ekran kartı ve power supply vardı asusun
bu ürün amazonda mı satılıyordustok 3 du gitmiş hocam o da 38 bindi yaninda bu ekran kartı ve power supply vardı asusun
Linkindeki parametrelerin ne içerdiğine hakim misin? Bir dış bağlantıdan gitseydin, içinde tag ve affliate parametreleri de olabilirdi ve o şekilde de paylaşacaktın, öyle olsaydı referans içermesi sebebiyle uyarı alabilirdin. Yani bunları inceleyip attığını sanmıyorum bu sebeple olabildiğince sade bağlantı paylaşılmasını teşvik ediyoruz. Amazon'u ve ortaklarını verilerimiz ile beslemeye gerek yok.gizlilik açısından her hangi bir sorun yok neden silmemiz bu kadar önemli? o vakitte belki stok biticek hızlı hareket ettiğim için bu şekilde atıyorum ki. forum harici kimse yararlanmasın
düzenledim bakarsınızLinkindeki parametrelerin ne içerdiğine hakim misin? Bir dış bağlantıdan gitseydin, içinde tag ve affliate parametreleri de olabilirdi ve o şekilde de paylaşacaktın, öyle olsaydı referans içermesi sebebiyle uyarı alabilirdin. Yani bunları inceleyip attığını sanmıyorum bu sebeple olabildiğince sade bağlantı paylaşılmasını teşvik ediyoruz. Amazon'u ve ortaklarını verilerimiz ile beslemeye gerek yok.
Attığın link aslında bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B0F4DVKSZ4
Teşekkürler işbirliğin ve anlayışın için.düzenledim bakarsınız
https://www.amazon.com.tr/ASUS-DUAL-RTX5060TI-O16G-TUF-GAMING-750B-EVO-Bundle/dp/B0H1RTHQPQ/ evet hocam bundle buydu 38 bindibu ürün amazonda mı satılıyordu