T10x V2 Uzun Menzil mi T10f V2 Uzun Menzil mi

Ceesry

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar sıfır araba almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı

Ben olsam T10F alırdım. Satarken de kolay satılır. Binerkende daha güncel hissettirir.

Yani beklentilere bağlı aslında
beklentiden kastınız ne hocam

Başka ihtiyaçlara hitap eden iki farklı araç. Size uygun olanı alın hocam. Şahsen T10F seçerdim.
hocam ben de öyle düşünüyorum ama suv falan çok sevmiyorum ama t10x malzeme kalitesi daha iyi falan diyenleri gördüm ben de şahsın biraz daha uzun menzil ve suv olmayan fastback bi gövde düşünüyorum

Hangisi daha iyi orasını bilemem ama tip olarak t10f önden çok kötü basit duruyor ve dodik kısmı hiç yok arabada bundan dolayı lastikler çok içerde bu kısmıda çok kötü ve çok göze batıyor bence.tip olarak net t10x çok daha kaslı,heybetli gösterişli duruyor şahsen.

beklentiden kastınız ne hocam

hocam ben de öyle düşünüyorum ama suv falan çok sevmiyorum ama t10x malzeme kalitesi daha iyi falan diyenleri gördüm ben de şahsın biraz daha uzun menzil ve suv olmayan fastback bi gövde düşünüyorum
Aralarında çok bir fark yok tipini beğendiğini al

Biri suv biri liftback sedan

Kıyas yanlış. İhtiyaç ve ne istediğine bağlı. İkiside birbirinden şöyle iyi denilemez

Genel bilgi almak amaçlı mı açıldı yoksa ciddi kapora vs verildi mi iki araçtan birine?

Biri suv biri liftback sedan

Kıyas yanlış. İhtiyaç ve ne istediğine bağlı. İkiside birbirinden şöyle iyi denilemez

Genel bilgi almak amaçlı mı açıldı yoksa ciddi kapora vs verildi mi iki araçtan birine?
genel bilgi hocam 0 düşünüyorum

Bence sıfır alma. Krediden yararlanmayı düşünüyorsundur elbet. Ama ikinci elde temizleri daha altına satılıyor nakit alacaksan öyle alınır bence. Bende düşünüyorum almayı şuan değil ama ilerde. 10x bana daha güzel geliyor sedan egea megane gibi bişey basit bana göre. 10x e bindim sedana binmedim

Yüksek araba iyidir. Ben olsam t10x alırdım. Ayrıca çok bagajla işin yoksa t10x daha kısa olduğu için park etmesi daha kolay.
Görünüş olarak da bana göre t10x çok daha iyi. Hele kırmızı rengi çok hoşuma gidiyor.

Geri