Başka ihtiyaçlara hitap eden iki farklı araç. Size uygun olanı alın hocam. Şahsen T10F seçerdim.Arkadaşlar sıfır araba almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı
beklentiden kastınız ne hocamYani beklentilere bağlı aslında
hocam ben de öyle düşünüyorum ama suv falan çok sevmiyorum ama t10x malzeme kalitesi daha iyi falan diyenleri gördüm ben de şahsın biraz daha uzun menzil ve suv olmayan fastback bi gövde düşünüyorumBaşka ihtiyaçlara hitap eden iki farklı araç. Size uygun olanı alın hocam. Şahsen T10F seçerdim.
Aralarında çok bir fark yok tipini beğendiğini albeklentiden kastınız ne hocam
hocam ben de öyle düşünüyorum ama suv falan çok sevmiyorum ama t10x malzeme kalitesi daha iyi falan diyenleri gördüm ben de şahsın biraz daha uzun menzil ve suv olmayan fastback bi gövde düşünüyorum
Bagaj boyutu diz mesafesi yükseklik gibibeklentiden kastınız ne hocam
hocam ben de öyle düşünüyorum ama suv falan çok sevmiyorum ama t10x malzeme kalitesi daha iyi falan diyenleri gördüm ben de şahsın biraz daha uzun menzil ve suv olmayan fastback bi gövde düşünüyorum
genel bilgi hocam 0 düşünüyorumBiri suv biri liftback sedan
Kıyas yanlış. İhtiyaç ve ne istediğine bağlı. İkiside birbirinden şöyle iyi denilemez
Genel bilgi almak amaçlı mı açıldı yoksa ciddi kapora vs verildi mi iki araçtan birine?