Mr_morgan.
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
- Bütçe
- 2000
eşofman bakıyorum ama bulamadım kendime göre çok bir şey uzun süre beni idare edecek bir şey arıyorum paçası bol olmasın
iste hocam zihniyet farki biz rahatsa guzelse uygun fiyatliysa okayiz ama her zmaan baska bir yerde birileri bos beles seylere sirf marka diye vs. bir sacama paralar verecek hayat iste XD2000 tl ye 1 çuval eşofman alırsın.
Ekonomik durumu cidden iyiyse aylık hiçbir gideri olmadan 100-150k geliri varsa birsey demem isterse 5k lik alsin. Ama çevremde var geliri çok düşük sırf çok kaliteli çok rahat diye giyime çok para harcıyorlar onlara kesinlikle karşıyımBeyler benimde 500-600TL butcem var 2-3 tane esorfman onersenize guzel bol su sporda flana giyinenelerden
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Saka bir yana knk 2000TL esorfman ne su tuketim cilginligini birakin sonra ekonomi niye kotu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iste hocam zihniyet farki biz rahatsa guzelse uygun fiyatliysa okayiz ama her zmaan baska bir yerde birileri bos beles seylere sirf marka diye vs. bir sacama paralar verecek hayat iste XD
uzun süre bozulmadan rengi filan bozulmadan giymek için bakıyorum bu zamana kadar 1000 liraya filan alıyordum onlar bile hemen rengi filan soldu hep hocamEkonomik durumu cidden iyiyse aylık hiçbir gideri olmadan 100-150k geliri varsa birsey demem isterse 5k lik alsin. Ama çevremde var geliri çok düşük sırf çok kaliteli çok rahat diye giyime çok para harcıyorlar onlara kesinlikle karşıyım
ben geçen 2 k ya aldım lastik gibi birşeydi aşırı küçüktüuzun süre bozulmadan rengi filan bozulmadan giymek için bakıyorum bu zamana kadar 1000 liraya filan alıyordum onlar bile hemen rengi filan soldu hep hocam
linki varmıhm de 1300 tl ye çok kaliteli eşofmanlar var 3 renk aldım
magazadan aldımlinki varmı