Takas diye koymuş ilanı yoksa uygunhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-rtx-3080-ti-sadece-takasli-1341574380/detay şu ilana bir bakın. Verdiğim linkteki kişiyi tanımıyorum. İlan uygun fiyatlı hatta fazla uygun. Bunu bir kurcalayın derim. Bir kaç tane daha benzer ilan görürsem paylaşabilirim.
Nvdia tarafında 3080ti , 4070 olabilir belki çok hakim değilim.Hazır da bir sistem var rx 6700 xt kullanıyorum fakat yazılımsal sorunları var memnunum fakat nvidiaya geçmek istiyorum
Belki bütçemi aşabilirNvdia tarafında 3080ti , 4070 olabilir belki çok hakim değilim.
Rtx 3070 ti nasıl olurNvdia tarafında 3080ti , 4070 olabilir belki çok hakim değilim.
Çok büyük bir yükseltme olmayabilir nvdia tarafı pahalı olduğu için aslında 1-2 kademe yükseltemeye bile okey olmak lazım ama bana ters geliyor.Belki bütçemi aşabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rtx 3070 ti nasıl olur
SağolÇok büyük bir yükseltme olmayabilir nvdia tarafı pahalı olduğu için aslında 1-2 kademe yükseltemeye bile okey olmak lazım ama bana ters geliyor.
3070ti dediğim için geçerli düşünebilirsin.
Bu listede ki karşılaştırmalar ve kötüden iyiye sıralamalar ne kadar doğruluk payı gösteriyor ?
- grkemckn
- Cevap: 23
- Forum: Ekran Kartı
Biraz da olsa yardımcı olabilir.
1080p için çok iyi kart ama 3080’le arasında fiyat farkı pek yoktu3070 ti nasıl