Tek CCD'den o kadar soğutabilmek çok iyi.Bugün güzelce macunu sürdüm ve sonuç baya şaşırttı. Normalde 160w çekerken 93-95 derece görüyordum. Sizce değerler nasıl?
bence yüksek macun ne kasa nasılBugün güzelce macunu sürdüm ve sonuç baya şaşırttı. Normalde 160w çekerken 93-95 derece görüyordum. Sizce değerler nasıl?
Şu an 160 çekip 85 dereceyi görüyor normal değil mibence yüksek macun ne kasa nasıl
160w çekip 85 dereceyi görmesi beni mutlu etti açıkcası. Normalde bu değerleri görmüyordum. Eskiden 160w çekip 95 dereceyi görüyorduTek CCD'den o kadar soğutabilmek çok iyi.
Normal hocam benimki de bu şekilde davranıyorŞu an 160 çekip 85 dereceyi görüyor normal değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
160w çekip 85 dereceyi görmesi beni mutlu etti açıkcası. Normalde bu değerleri görmüyordum. Eskiden 160w çekip 95 dereceyi görüyordu
Hocam yeninden macun sürerken gördüm bu X şeklinde sürmek çok efektif değil bence. Adam akıllı yaymak lazım. Ben önce yaydım küçük spatula ile sonra ufak birkaç nokta bıraktım bazı yerlere öyle eşit sıktım her iki tarafı on numara oldu.Normal hocam benimki de bu şekilde davranıyor
Bende boşta 50 derece geziyor hocam. Bu arada sanki tam güç çekememiş gibi işlemci. Bende 160w çekiyor sizde neden 127w çekiyor.Ryzen 7 9850x3d ile Thermalright peerless assassin 120 SE kule tipi soğutucu kullanıyorum
5 Dakikalık Extreme mod'daki OCCT testimin sonucu böyle, kapattığım an testi 55 dereceye düştü.
Alıntıyı görüntüle
BIOS ayarlarımla alakalı olabilir çünkü 5070MHz nin üstüne çıkmamış, ama yine de kule tipi soğutucu için gayet makul diye yorumladım ben.İşlemciyi bir açtım hocam sanki 1 yıldır termal macun yenilenmiyormuş gibi üzerinde termal macun kalmamış düzgün. Şimdi oldu muhtemeln.
Bende boşta 50 derece geziyor hocam. Bu arada sanki tam güç çekememiş gibi işlemci. Bende 160w çekiyor sizde neden 127w çekiyor.
Hayırlı olsun yine bir şeyler deniyorsun sonuçlar çok iyi bu arada, arkadaşında BIOS ayarlarından dolayı olabilir.İşlemciyi bir açtım hocam sanki 1 yıldır termal macun yenilenmiyormuş gibi üzerinde termal macun kalmamış düzgün. Şimdi oldu muhtemeln.
Bende boşta 50 derece geziyor hocam. Bu arada sanki tam güç çekememiş gibi işlemci. Bende 160w çekiyor sizde neden 127w çekiyor.
Hocam şüpheleniyordum zaten doğru çıktı şüphelerim. Açtım baktım sanki termal macun yok gibi. Aldım spatulayı biraz bastıra bastıra dağıtım sonra ufak noktalar bıraktım ve elit olarak sıktım vidaları. On numara oldu gerçekten. Açılırken bağırma sorunu ortadan kalktı. Birde ssd sıcak çalışıyordu kasadan dolayı bugün thermalright ssd soğutucu aldım bloku ve fanı var. Gerçekten çok güzel soğutuyor.Hayırlı olsun yine bir şeyler deniyorsun sonuçlar çok iyi bu arada, arkadaşında BIOS ayarlarından dolayı olabilir.