Öneri 1000 Dolar ile Nasıl Bir Yatırım Yapabilirim

Gabri

80+
Reaksiyon skoru
8
İhtiyaçlarımı aldığım zaman yaklaşık 1000 dolar gibi bir para kalıyor. Ve bu parayı değerlendirmek istiyorum. Döviz ve altın mantıklı gelmiyor çünkü kar ettirecek kadar fazla bir para değil bence. Alt coinlerden falan takip eden varsa Colin vs. Önerebilir mi. Birinin direkt şunu al demesi üzerine gidip almayacağım yanlış anlaşılmasın. Sadece öneri istiyorum

Riske girme hiç. Altın değil dolar olarak kalsın para. Yada bozdur günlük vadeliye koy.

Paramı katlamak istiyorum. Euro altın dolar da kalsa sadece değerini korur. 1000 dolarla kar edebileceğimi sanmıyorum döviz ve altın da
Piyasaya böyle girersen %90 elindekinden olursun sonra kahvelerde borsa ponzi diye dolaşır durursun
Hepimiz kazanmak için gireriz ama katlamak o kadar basit bir şey değil hele hele yeniysen
Boyle bir amacın varsa bile 200 dolarla falan işlem açarak basla

Piyasaya böyle girersen %90 elindekinden olursun sonra kahvelerde borsa ponzi diye dolaşır durursun
Hepimiz kazanmak için gireriz ama katlamak o kadar basit bir şey değil hele hele yeniysen
Boyle bir amacın varsa bile 200 dolarla falan işlem açarak basla
Farkındayım hocam sadece nerden neyden baslamalıyım bunun içi fikir sordum

Farkındayım hocam sadece nerden neyden baslamalıyım bunun içi fikir sordum
Kasayı böl yavaş yavaş öğren.
Sosyal medyada dolu takipcisi olan hesap var onlar bile 1 günde batıyor başkalarına fazla güvenme, kendin deneye yanıla öğren. Temel analiz kendi başına para kazandırmaz ama en azından borsa dinamikleri hakkında bilgi edinmiş olursun rsi, ortalamalar vb 1 2 saat bunlara bak gerisi deneyim, araştırma, haber/hikaye kovalama ve bir tutam şans

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,337
Üyeler
203,794
Son üye
Ledaxe
Geri