Çözüldü✓ Bu Fiyatlar Ne Olacak?

Şimdi biraz 9070XTye bakınmaya başladım açıkçası ilk yazdığından sonra.
Tabi arastirin bakın ondan sonra karar verin sonucta siz kullanicisiniz karsiliginda alacaginiz performans ve güç önemli

Hocam Türkiyede dün doğmadın. Bilgisayar donanımında bu zamana kadar aldığım hiçbir 0 üründen zarar etmedim hep daha pahalıya satıldı stoklar yenilenince yıllar geçince

Bu ülkede herşeyin fiyatı zıplıyor.

Kur düşmüyor
Global krizde var

Kur düşmeli önce kur kur. Bizi %50 rahatlatacak ülkecek refaha ulaştıracak en önemli kısım kurun düşmesi. Şimdi siyasi konuşmayım neyse
Hocam gerçek kur bu bile değil bırakın kurun düşmesini gerçek kura henüz ulaştığımızı bile düşünmüyorum ben :D Dediğiniz gibi siyasete hiç gerek yok TR nin altın kuralı belli: Bir ürünü ne kadar erken alabilirsen o kadar kar edersin.

Suan en ust model 9070xt taichi 52 bin

Şimdi biraz 9070XTye bakınmaya başladım açıkçası ilk yazdığından sonra.
Hocam kullanmadan önce ben de çok kararsız kalıyordum 5070 mi 9070xt mi diye aldım kullanıyorum 2.5-3 aydır gayet memnunum FPS'lerim beklediğimin de üzerinde al geç 9070xt

Hocam gerçek kur bu bile değil bırakın kurun düşmesini gerçek kura henüz ulaştığımızı bile düşünmüyorum ben :D Dediğiniz gibi siyasete hiç gerek yok TR nin altın kuralı belli: Bir ürünü ne kadar erken alabilirsen o kadar kar edersin.
Bende bu yolu izliyorum pisman olmadim 33 e aldigim 9 taksitli kart 50 bin olmuş ben son taksidini diger ay odeyecegim daha gecen ay abime 40 bine aldik 50 bin olmuş.

Bende bu yolu izliyorum pisman olmadim 33 e aldigim 9 taksitli kart 50 bin olmuş ben son taksidini diger ay odeyecegim daha gecen ay abime 40 bine aldik 50 bin olmuş.
Ahahahah hocam birebir aynı olay 2.5 ay önce falan 40k küsüre almıştım 9 taksitli kartımı şu an 50k TL :D

Ben de delirmek üzereyim, rtx 5080 beyaz bir model arıyorum , bulanıyorum arkadaş. 6 taksitle 90-100 bin vermeyi göze aldım stok yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 2 ay önce 70 80 lerdeydi almadım pişmanım

Ahahahah hocam birebir aynı olay 2.5 ay önce falan 40k küsüre almıştım 9 taksitli kartımı şu an 50k TL :D
9 taksit bir sey aldin mi ciddi oranda odemen gunden gune azaliyor hatta sene sonu ise seneye olacak zamlarla iyice erir o yuzden 9 taksit gordugum bir sey bana acayip cezbedici geliyor yerim seni diyorum tabiri caizse

2 gün önce baktığımda 98 bindi dün baktığımda 102 bindi şimdi 106 bin yapmışlar. Zotac ve msı ventus istemiyorum.

9 taksit bir sey aldin mi ciddi oranda odemen gunden gune azaliyor hatta sene sonu ise seneye olacak zamlarla iyice erir o yuzden 9 taksit gordugum bir sey bana acayip cezbedici geliyor yerim seni diyorum tabiri caizse
Al benden de o kadar hocam çok haklısın. Sadece kur artmıyor ki enflasyon da artıyor senin paran değer kaybediyor alım gücün sürekli düşüyor onları da hesaba katınca 9 ay taksitli bir ürün ciddi manada çok avantaj sağlıyor.

Bu hiç şaşmadı aynen öyle malesef durum bu.

Sürekli yükselecek, bizim memlekette refah olmayağı da belli zaten dünyadan bağımsız. O yüzden paranız yetiyorsa bir şeye alın geçin.

Geri