H2002p Vs Blackshark V2x

Undermuhamnm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,403
ikiside aynı fiyat hangisi alınmalı v2x jak girişli

anakartın ses kartıda çöp yapay zekaya sordum ses kartı yüzünden mikrofon ve seslerde h2002p daha başarılı olur dedi dayanıklılıkta da h2002p daha iyi dedi uzun sürelide v2x dedi ama sadece mikrofon önemli kulaklığı hoparlör gibi kullancam birde v2x te enc var mikrofon olarak çok fark eder mi h2002p ye göre yapay zeka h2002p daha iyi mikrofonda dedi

anakartın ses kartıda çöp yapay zekaya sordum ses kartı yüzünden mikrofon ve seslerde h2002p daha başarılı olur dedi dayanıklılıkta da h2002p daha iyi dedi uzun sürelide v2x dedi ama sadece mikrofon önemli kulaklığı hoparlör gibi kullancam birde v2x te enc var mikrofon olarak çok fark eder mi h2002p ye göre yapay zeka h2002p daha iyi mikrofonda dedi
v2x mikrofonu gayet iyi ama h2002p ninde kötü olacağını sanmam. eksisi artısından fazla yani. h2002p daha mantıklı

v2x mikrofonu gayet iyi ama h2002p ninde kötü olacağını sanmam. eksisi artısından fazla yani. h2002p daha mantıklı
ses kartından dolayı muhtemelen h2002p nin performansı daha iyi olur sanırım enc olmaması aralarında çok fark eder mi sizce h2002p 150tl daha pahalı şunu almayı düşünüyorum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ablolu-kulaklik-teshir-urunu-1333838169/detay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en önemlisi mikrofon benim için seste zaten daha iyi olur h2002p konforda bir tık geride tek eksisi o

Blackshark V2 X in mikrofonunu hiç bir kulaklığa değişmem şahsen
Corsair Virtuoso Max var kutusunda duruyor V2 X i kullanıyorum hala :D

Blackshark V2 X in mikrofonunu hiç bir kulaklığa değişmem şahsen
Corsair Virtuoso Max var kutusunda duruyor V2 X i kullanıyorum hala :D
ses kartı olmadığından onla sıkıntı yaşayacağım muhtemelen ondan kaynaklı h2002p nin mikrofon ve ses kalitesi daha iyi olur gibi geliyor bana yapay zekada öyle dedi

v2x'i yaklaşık 2 sene kullandım . Şuan Blackshark v3 kullanıyorum ama v2x'den çok memnun kalmıştım .

v2x'i yaklaşık 2 sene kullandım . Şuan Blackshark v3 kullanıyorum ama v2x'den çok memnun kalmıştım .
aklımda normalde o vardı ama jack lı modelini bulabıldım tek anakartta imzada var iyi bir ses yongası yok ondan dolayı cızırtı dip ses falan yapar diye korkuyorum ayriyetten h2002p daha yeni model ses kartı var sesi ve mikrofonu daha iyi olur diye düşünüyorum ondan dolayı

V2x kaç senedir kullanıyorum gıcırdıyor sesi fulleyince kulaklıktan bi tarafında ses gelmiyor ama kalitesi gerçekten güzel

aklımda normalde o vardı ama jack lı modelini bulabıldım tek anakartta imzada var iyi bir ses yongası yok ondan dolayı cızırtı dip ses falan yapar diye korkuyorum ayriyetten h2002p daha yeni model ses kartı var sesi ve mikrofonu daha iyi olur diye düşünüyorum ondan dolayı
Dediğiniz gibi h2002p size daha uygun duruyor

yardımınız için teşekkür ederim teşhir olanı almayı düşünüyorum yardım eden arkadaşala çok teşekkürler özelliklede size @darktower
h2002p eskiden kullanıyordum iyi kulaklıktı, mikrofonu da fiyatına göre gayet güzeldi. Tek sıkıntısı deri ped olduğu için bir süre sonra soyuluyor, yedek ped bulamadığım için yeni kulaklık aldım.

Geri