Yardım iPhone 11 Vs Nothing Phone 3a

MXTB

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
20000
arkadaşlar ip11 kullanıyorum güncel olarak ama telefon artık çöp olma derecesine geldi, bu telefondan nothing phone 3a ya geçilir mi? İndirim bitmeden alacağım ona göre

arkadaşlar ip11 kullanıyorum güncel olarak ama telefon artık çöp olma derecesine geldi, bu telefondan nothing phone 3a ya geçilir mi? İndirim bitmeden alacağım ona göre
alınır

daha önce iphone dışı cihaz kullanmadım o yüzden emin olamadım sadece
ekran bile fark atar hocam

ama iphone 11 + 20k bütçe mi var yoksa toplam 20k mı

ekran bile fark atar hocam

ama iphone 11 + 20k bütçe mi var yoksa toplam 20k mı
Benim ip para etmez hocam, pil sağlığı 70 ekranda çizikleri var. En fazla kardeşime veririm öyle bir cihaz. Bütçe telefona çok ayırmak istemiyorum o yüzden 20 yazdım. 40 civarına kadar çıkabilirim

nothing phone 3 a artıları
-120hz amoled ekran
-batarya
-tasarım değişir
-5G desteği
8GB ram

eksileri
-ip 11 eskide olsa video stabilizasyon ve renk tutarlılıkta daha iyidir
-malzeme hissi kasa

nothing phone 3 a artıları
-120hz amoled ekran
-batarya
-tasarım değişir
-5G desteği
8GB ram

eksileri
-ip 11 eskide olsa video stabilizasyon ve renk tutarlılıkta daha iyidir
-malzeme hissi kasa
Peki sizce bu bütçelerde alınabilecek başka cihaz var mıdır hocam?

Peki sizce bu bütçelerde alınabilecek başka cihaz var mıdır hocam?
Tasarım akıcı yazılım dengeli performans ------------------------- Nothing Phone (3a).
uzun güncelleme desteği ve malzeme kalitesi---------------------------------- Samsung A55.
oyun performansı----------------------------------------------------POCO X6 Pro.
Fotoğraf kalitesi -------------------------------------- Honor 200 veya ikinci el s22-S23 FE.

Tasarım akıcı yazılım dengeli performans ------------------------- Nothing Phone (3a).
uzun güncelleme desteği ve malzeme kalitesi---------------------------------- Samsung A55.
oyun performansı----------------------------------------------------POCO X6 Pro.
Fotoğraf kalitesi -------------------------------------- Honor 200 veya ikinci el s22-S23 FE.
Çok teşekkür ederim öneriler için hocam, maaş yatınca çekeceğim

hocam iphone düşünürseniz eğer yurtdışı bakabilirsiniz bu 18 ile beraber imei kaydı olayını kaldırma muhabbeti var tam olarak bilmiyorum ama bi araştırın isterseniz

Geri