🔥İndirim Ssn Sports 2100gr 70 Servis Protein Tozu + 300gr Creatin- 2668 TL 🔥

bu markayi bilmemekle beraber konudan bagimsiz bir sekilde, icerigini iyi bilmediginiz protein tozlarini preworkoutlari almayin arkadaslar ciddi sekilde problem yaratabiliyor bazilari. (Protein tozu saglikli bir sey ancak her markanin degil)

Yıl sonuna kadar bitirebilirim diyen varsa kesinlikle bunu öneririm. Amerikan malı, izole ve konsantre karışık fiyatına göre çok iyi. En son satıcıyı takip edince 300tl kuponda veriyordu

Kaliteli mi? İlk defa duyuyorum bu markayı. Fiyat olarak güzelmiş. Scitec kullanıyorum şuanda ve cok memnunum ama fiyatı uçtu. Bunu alırsam Scitec’i arar mıyım?

Aroma öneriniz var mı arkadşlar fiyat iyi geldi ne diyorsunuz alınır mı? Memnun kalmayan var mı?
bu marka maalesef tat olarak iyi değil beceremiyorlar. hepsi bana göre ağır ve yapay geliyor bence en kötü kakaolu olan. biraz ağır olan muzlu/mangolu olan var ama onu da sevmiyorum yine de fiyatında dolayı mecbur kaldığımda alıyorum. arada aromasız wpc80 alıyorum tatlandırıcı varsa atıp öyle içebilirsin olmazsa bile süt gibi tadı geliyor yani içilir bana göre tat yerine aromasız alırdım

Kaliteli mi? İlk defa duyuyorum bu markayı. Fiyat olarak güzelmiş. Scitec kullanıyorum şuanda ve cok memnunum ama fiyatı uçtu. Bunu alırsam Scitec’i arar mıyım?
Aynı gibi, ikiside izole ve konsantre karışım kullanıyor. GNC normalde çok daha pahalı fakat sktsi yaklaştığı için kampanyaya gitmişler büyük ihtimalle

12/26 demişler ama hangi gün acaba. 12. Ay dahil mi acaba sktye. Eğer öyleyse alıcam.
Aynı gibi, ikiside izole ve konsantre karışım kullanıyor. GNC normalde çok daha pahalı fakat sktsi yaklaştığı için kampanyaya gitmişler büyük ihtimalle

Hadi o hatali olsun, kutusunda yazan glisin miktarinin 10 kati cikmis analizde, bu da mi hatali hocam :D
ssn savunmuyorum aadam diyor zaten benden kaynaklı küçük hatarla olabilir diyor senin resim attığuın zamanda analiz nerde yazptığı söylemiyor herkes o kadar ses ettik sesi çıkmadı.

Ssn ocean tarzı markaları önermiyorum beyler bunlar aminolar ile şişirip duruyor protein oranlarını. Hiq hardline altına düşmenizi önermem şahsen
Hiq hardline kaliteli olduğunu kim dedi :D yıllardır supplement piyasasını takip ettim.Hiq çıktığı ilk fiyata yakın supplement satıyor.Hammadde sorsan ALMAN.Nasıl oluyorda zam gelmiyor.3.5yıl önce ki sipariş.

Ekler

• 1790621838375.webp
    1790621838375.webp
    12.1 KB · Hit: 50
  • 1790621882613.webp
    1790621882613.webp
    10.1 KB · Hit: 52
  • 1790621890920.webp
    1790621890920.webp
    23.1 KB · Hit: 51
Kuzenim, kardeşim, etrafımda protein tozunu, protein tozu olarak kullanan arkadaşlarım ssn sport commander kullanıyor. Ben de almak için araştırma yaptım. Birkaç videoya denk geldim.
Youtube'da protein tozlarını inceleyen şahsa, ssn sport, amino spikeing vb. eleştirileri için ssn sport yetkilisi 3-4 sayfa yorum yazıyor. Sonrasında ssn sport yetkilisi, youtuberla yüz yüze konuşmak için ısrar ediyor sonrasında ssn sport yetkilisi ile birebir canlı yayında röportaj yapıyorlar. Kafasında soru işareti olanlar için videoları aşağıya bırakıyorum.

Ayriyeten aşağıdaki kombo daha ucuza geliyor. Protein tozum bittiğinde aşağıdaki paketi alacağım.
2li alımda yeniyıl koduyla, 2 adeti 4.690,50TL'ye, 1 adeti 2345 tl ye geliyor.

Geri