İşverenim Paramı Eksik Yatırdı , Harcasam Sıkıntı Olur Mu?

Sevinç1507

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,768
Arkadaşlar merhaba günlük işlerde çalışıyorum banada bir ajansdan yetkili ulaştı ve günlüğü 1510tl'den 3 gün çalışmaya anlaştık . Ama 30 eylülde yatan param 4140tl yani günlük yaklaşık 1380tl yatırmışlar . Şuan yetkiliye yazdım ama parayı acil kullanmam lazım , bir kısmını harcarsam bir kaypelik yaparlar mı ? Teşekkürler.
Beni 2-3 gün öncede bankadan aradılar işte bu firma size havale ücreti kesilmemesi için kart çıkarmak istiyor diye bende kabul ettim ama aynı zamandada bankacıya dedim " bunlar maaşımı eksik yatırmış " diye. Bankacı bildirdim sizi muhasebeden arayabilirler falan dedi ama arayan soran yok.
Ekleme: İlanı atan adamla konuştum iş için günlük 12 saat anlaşmıştık ama 2 gün daha az sürdüğünden 1380tl'den yatırmışlar ama bu yapılan adamlık mıdır? Çünkü yöneticilerim git dedi diye ben gittim böyle olacağını bilseydim alanda oturur gitmezdim ya da erken bitsede beni bağlayan bir şey olmazdı . Öncedende böyle bir şey hakkında bilgilendirme almadım .

Son düzenleme:
Bende iş verenim, böylelerini hiç anlamıyorum. Çalışanın hakkını gasp edince tatmin mi oluyorlar acaba. 130tl ile ne firman batar ne de zengin olursun. Bu kadar küçük işlerin adamı olmamak lazım ya. Sen yatanı kullan dostum.

Fuarda sunduğun ürünleri kötüle o zaman.
Ürünlerle stand görevlileri ilgileniyor beni yönlendirme ekibine aldılar ondada elimizde kıytırık bir kartonpiyer ile millete soru soruyoruz kaydınız var mı diye
Adam yerinede koyan yok hadi sadece hoşgeldin desek bile bakan yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende iş verenim, böylelerini hiç anlamıyorum. Çalışanın hakkını gasp edince tatmin mi oluyorlar acaba. 130tl ile ne firman batar ne de zengin olursun. Bu kadar küçük işlerin adamı olmamak lazım ya. Sen yatanı kullan dostum.
Bunlar zaten bizim yöneticilerden çok para vermiyorlar , biz 1500 alıyorsak onlar max 2k. Ama bu yapılan harbi ayıp . Ayıba ayıpla karşılık verecende işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yasal olarak haklısın bir ihtarname gönderirsin paranın kalanını verirlerse iyi vermezlerse sonrası sıkıntılı hem zamandan hem paradan kaybedersin. O yüzden bence unut ye parayı.
Valla hocam yasal şeylerle hiç uğraşasım yok zaten paramda yok avukat için o yüzden en rahatı şikayet benim için

hocam bi ara eksik yatirildigini belirt geri vites yaparlarsa urunleri kotule biz sana destek oluruz

hocam bi ara eksik yatirildigini belirt geri vites yaparlarsa urunleri kotule biz sana destek oluruz
eyvallah hocam , belirttim ama kaypelik yapıp ama 12 saat olmadığı için tam veremiyoruz dediler . Bu şirkette zaten ik firması yani organizasyon şirketi işi alıyor insan olarakta bu ik şirketini tutuyor o yüzden bizim ürünlerle işimiz yok yani forumun gücüde patladı burada

sen yinede soyle hocam kotuleyelim
eyvallah hocam , belirttim ama kaypelik yapıp ama 12 saat olmadığı için tam veremiyoruz dediler . Bu şirkette zaten ik firması yani organizasyon şirketi işi alıyor insan olarakta bu ik şirketini tutuyor o yüzden bizim ürünlerle işimiz yok yani forumun gücüde patladı burada

Reis öncelikle geçmiş olsun. Ben de bir iş de çalışıyorumm. İyiki ailemin durumu iyi ve para derdim yok. İş ortamın da çok ezilen para ihtiyacı olan insanları hep ezerler sesini çıkaramazlar. Yöneticiler de bu durumu bildiği için fırsata çeviriyorlar. Ben işten çıksam umrumda değil kafama göre takılıyorum yanların da bey ya da onlar üstün varlıkmış gibi ses çıkarmamazlık yapmıyorum adama net şekil de konuşuyorum.ç. Çünkü yöneticileri biliyorum en ufak hatada maşından keserler ya da maşını eksik yatırırlar. Bu da sana tecrübe olmuş diyelim. Birdaha ki anlaşma da böyle bir şey ile karşılaşmamsk için günlük işleri mesele 1 haftalık anlaştın 2 gün de bir almayı talep et 3 gün ise günlük talep et. Yömiyeci mantığı yapman lazım açıkcası. Tekrar geçmiş olsun diyelim. Sen oraya zaman ayırıp ailen den arkadaşların dan ayrı kalıp oraya gidiyorsun ve paranı vermiyorlar. Bana böyle bir şey yapcak varya neyse forum açık konuşmamı izin vermiyor.

sen yinede soyle hocam kotuleyelim
aslında söylerdim çünkü bu yapılan kaypeliktir ama bu adamların imzalattığı sözleşmede gizlilik maddesi vardı o yüzden adını söylesem sorun çıkar belki .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,013
Üyeler
204,587
Son üye
FERDİ DEMİR
Geri